Πλέον κλειστές και οι κάβες πριν από ένα γενικευμένο lockdown.

Μπορεί το lockdown όπως αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς να είναι μακριά ακόμα, αλλά κάθε μέρα ανακοινώνονται και νέα μέτρα που μας φέρνει μία γεύση από μία νέα καραντίνα

Για αυτό το λόγο ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα σε περιοχές όπου ισχύουν ήδη περιοριστικά μέτρα και φυσικά αφορά και την Αττική.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι από αύριο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα ανοίγουν στις 5 το πρωί αντί στις 7 πμ, ενώ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 τα ξημερώματα δεν θα λειτουργεί κανένα κατάστημα λιανικής πώλησης, όπως περίπτερα, κάβες, ψιλικά. Εξαιρούνται φαρμακεία και πρατήρια καυσίμων.

Τα μέτρα γίνονται πιο σκληρά και στα Τρίκαλα όπου πλέον αποφασίστηκε πως η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα, από το Σάββατο στις 5 το πρωί τίθεται σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων, με τη χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ ισχύουν και όλα τα υπόλοιπα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.