Lockdown

Μπορεί η επιδημιολογική εικόνα να είναι καλύτερη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το σύστημα υγείας έχει αποφορτιστεί, με αποτέλεσμα να επιστρέφουν πιο σκληρά μέτρα και το lockdown συνεχίζεται!

Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσουν τα κομμωτήρια-κέντρα αισθητικής, τα βιβλιοπωλεία, τα ΚΤΕΟ και το click away να μπει σε αναστολή καθώς θέλουν για μια εβδομάδα να «παίξουν» άμυνα κατά του Covid-19 έτσι ώστε να ξεκινήσουν να λειτουργούν κανονικά τα σχολεία από τις 11 Ιανουαρίου και να αρχίσει μια σταδιακή άρση του lockdown που θα αφορά στο λιανεμπόριο.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζεται αλλά επιστρέφουν στις 21:00 και όχι στις 22:00 όπως είχαμε συνηθίσει στην περίοδο των γιορτών και οι εκκλησίες θα είναι κλειστές και δε θα γίνει αγιασμός των υδάτων την ημέρα των Θεοφανίων. Επίσης αναστέλλονται οι δραστηριότητες ψαρέματος και κυνηγιού.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ.Πέτσα, ο λόγος για τον οποίο επιστρέφουμε σε πιο σκληρά μέτρα είναι για να μπορέσουμε από την 11η Ιανουαρίου να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε μια νέα πραγματικότητα έτσι ώστε να επιστρέψουν όλοι οι μαθητές στα σχολεία και να αρχίσει το λιανεμπόριο να λειτουργεί με τη μέθοδο click and buy!

Για την εστίαση ούτε λόγος!

Τσέκαρε και το βίντεο του OPEN:

Τσέκαρε και αυτό: Πρωτοχρονιά: Έπεσαν βροχή τα πρόστιμα