Lockdown

To lockdown καλά κρατεί και παρόλο που μένουμε σπίτι και προσπαθούμε να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα της κυβέρνησης για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού και να χαλαρώσουν τα πράγματα στις ΜΕΘ, υπάρχει μια αγωνία για την άρση του καθώς θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα και δεν μπορούμε.

Τα κρούσματα έχουν αρχίσει να μειώνονται (ας ελπίσουμε να πέσει και άλλο ο αριθμός) και η κυβέρνηση μαζί με την επιτροπή επιστημόνων εξετάζουν τα σενάρια για πιθανό άνοιγμα του λιανεμπορίου, αφού έχει ξεκαθαριστεί πως η εστίαση και τα σχολεία θα μείνουν κλειστά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ.Στέλιος Πέτσας, μιλώντας ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στο άνοιγμα του λιανεμπορίου λέγοντας πως θα υπάρξει επέκταση του ωραρίου έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι και να μη δημιουργηθεί συνωστισμός στα μαγαζιά και θα διευθετηθεί και το θέμα των βραδιών ωρών που αφορά στην απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Αναμένεται να ξεκινήσουν να γίνονται ανακοινώσει από αύριο Πέμπτη (10/12) έως το αργότερο την ημέρα Σάββατο καθώς κυβέρνηση μαζί με τους ειδικούς προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση για όλους!