Lohan

Tο “Lohan Nightclub”, επέστρεψε για 6η χρονιά στην Αθηναϊκή νύχτα, σε ένα super fresh χώρο, με ξεχωριστές λεπτομέρειες και υποσχόμενο να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς clubbers της Αθήνας και όχι μόνο!

ad

Lohan Nightclub

Το φαντασμαγορικό opening party, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το παρόν έδωσαν οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd αλλά και προσωπικότητες απ’ τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

To talk of the town επιχειρηματικό project, που από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του αγαπήθηκε από το Αθηναϊκό κοινό, θα υποδέχεται κάθε Παρασκευή τον ιδιοκτήτη και Dj, Μιχαήλ Κρητικό – η αλλιώς «Gosha» στο ομώνυμο #gosha event , που εκτυλίσσεται σε melodic house και techno ρυθμούς, ενώ αναμένονται και πολλοί άλλοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες.

Lohan Nightclub

Tο “Lohan Nightclub”, αποτελεί μία μεγάλη παρουσία στα club της Αθήνας, με την κλασσική, γνήσια clubbing έννοια, δικαιώνοντας έτσι τις φήμες που το θέλουν ένα από τα καλύτερα nightclubs της χώρας.

Ad