Λονδίνο

Λονδίνο: Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση και πολλές χώρες έχουν έρθει αντιμέτωπες με το «σκληρό» πρόσωπο του! Αλλά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί έχουν αρχίσει να κάνουν τον κόσμο να απελπίζεται καθώς

Χαρακτηριστικές εικόνες της αγανάκτησης του κόσμου είναι αυτές που προβλήθηκαν από τη χθεσινή διαδήλωση που έγινε στο Λονδίνο! Κάτοικοι της πόλης βγήκαν στους δρόμους με σκοπό να διαδηλώσουν κατά των μέτρων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Τζόνσον για την αντιμετώπιση του κορονοϊού!

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη Marble Arc το Σάββατο (28/11) γιατί δεν αντέχουν άλλο με το lockdown καθώς έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές στην οικονομία της πόλης! Οι αστυνομικές αρχές ήταν εκεί για να αποτρέψουν τη διαδήλωση και προχώρησαν σε 150 συλλήψεις όπως αναφέρει το BBC!

Πολλοί διαδηλωτές επέλεξαν να μη φορέσουν τη μάσκα τους και γιούχαραν τους αστυνομικούς και δυστυχώς είδαμε εικόνες οι οποίες δεν ήταν καθόλου ωραίες!

Είναι γεγονός πως τα lockdown έχουν καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη ανησυχία όσο αφορά την οικονομία καθώς ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να εργαστεί και τα επιδόματα πολλές φορές δεν καλύπτουν τις ανάγκες που μπορεί να έχουν! Παρόλο που οι κυβερνήσεις προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ελεγχθεί η διασπορά και για να μην καταρρεύσουν τα συστήματα υγείας, ο κόσμος φαίνεται να αδυνατεί να αντέξει τη μεγάλη οικονομική ζημιά!

Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα!

Τσέκαρε το σχετικό βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Έδεσσα φαγητό: Λειτουργούσαν κανονικά το εστιατόριο