Louis Vuitton

O οίκος Louis Vuitton αποφάσισε να μπει και αυτός στο “χορό” των baby clothes, και λανσάρει μια νέα συλλογή η οποία αφορά σε μωράκια τα οποία θα μπορούν πλέον να φορέσουν δημιουργίες του γνωστού brand!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H νέα και πρώτη collection του γνωστού οίκου περιλαμβάνει αξεσουάρ, παπούτσια, ρούχα αλλά και αντικείμενα τα οποία φέρουν το logo του brand και τα βασικά χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κυρίως τα παστέλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Τα ρούχα έχουν δημιουργηθεί από οργανικό βαμβάκι, δέρμα το οποίο έχει πιστοποιηθεί από την ομάδα Leather Working Group, κασμίρ, μαλλί προβάτου και η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει όλα τα υλικά τα οποία είναι κατάλληλα για τα μωρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Τα πολυτελή παιδικά ρούχα έχουν αρχίσει να έχουν μεγάλη ζήτηση και δεν είναι λίγες οι μαμάδες και οι μπαμπάδες οι οποίοι θέλουν να δουν τα μωρά τους να φορούν luxury items.

O oίκος Louis Vuitton έχει πολλούς εκλεκτούς πελάτες οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν ξανά γονείς όπως είναι η Lindsay Lohan και σίγουρα θα βρει κόσμο ο οποίος θα διαθέσει τα ποσά τα οποία θα αρχίσει να ζητά για τις δημιουργίες του!

Ωραία είναι αλλά όχι και κάτι ιδιαίτερο!

Tσέκαρε και αυτά: 

Ad