Τα φωτεινά χρώματα που κυριαρχούν κάνουν το κατάστημα Louis Vuitton.

Νέα μπουτίκ στη συνοικία Jingumae του Τόκιο σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Sugawaradaisuke Architects για την έκθεση «Louis Vuitton &», η οποία είναι ένας εορτασμός της ιστορίας 160 χρόνων δημιουργικών ανταλλαγών και καλλιτεχνικών συνεργασιών του οίκου.

Λόγω της χρωματικής παλέτας που επελέγη, το κατάστημα δώρων είναι από μόνο του μια εγκατάσταση.

ad

 

Στο εσωτερικό, τους διαφόρων σχημάτων πάγκους έκθεσης των προϊόντων διαπερνούν πυκνές κυλινδρικές κολώνες δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι κάνουν περίπατο μέσα σε ένα πυκνό δάσος.

 

Τα φωτεινά χρώματα που κυριαρχούν κάνουν το κατάστημα Louis Vuitton να ξεχωρίζει, ενώ το πάτωμα και το ταβάνι που αντανακλούν το φως προσθέτουν ζωηρούς τόνους στη διάταξη του χώρου. Ο όλος σχεδιασμός εμπνέεται από ένα δάσος μπαμπού.