Louis Vuitton

Ο οίκος Louis Vuitton και η γνωστή καλλιτέχνις, Υayoi, αποφάσισαν να συνεργαστούν και φέρνουν μια capsule συλλογή η οποία είναι τελειώς διαφορετική από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής από το γνωστό brand.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To γνωστό brand έχει καταστήματα σε όλο τον κόσμο και αποφασίστηκε να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο concept το οποίο έγινε viral σε όλα τα social media. Τα καταστήματα  “ντύθηκαν” με πουά τα οποία είναι και το σήμα κατατεθέν της Ιαπωνέζα Kusama.

H κινούμενη ζωγραφική της στόλισε βιτρίνες και ένα φουσκωτό αντίγραφό της κοιτάζει πάνω από τη στέγη του καταστήματος στη Champs-Élysées.

Το κατάστημα στη Champs-Élysées υποδέχτηκε τα τεράστια πουά στην πρόσοψη του και ένα αντίγραφο της καλλιτέχνιδας στερεώθηκε στη στέγη και μπορεί να κοιτάζει ψηλά τον ουρανό.

O oίκος Louis Vuitton έχει αποφασίσει να κάνει πράγματα τα οποία δε θυμίζουν αυτά του παρελθόντος και η pop art κουλτούρα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολόκληρο κύμα.

Πολλά είναι τα καταστήματα τα οποία ντύθηκαν με τα πουά και ο κόσμος έχει αρχίσει να απαθανατίζει με τα κινητά του όλες τις υπέροχες στιγμές που βλέπει και στα social media έχει αρχίσει να γίνεται χαμός.

Tσέκαρε και αυτά: