Love island

Έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε τους Islanders του παιχνιδιού λίγο πριν την είσοδό τους στη βίλα του Love Island την Τρίτη 27/9 στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Μαρία Αστόγλου
Ηλικία: 22 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια φυσικοθεραπείας
Ζώδιο: Ζυγός
Celebriry Crush: Αλέξης Γεωργούλης
Γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει μια μικρότερη αδερφή. Σπουδάζει φυσικοθεραπεία ενώ παράλληλα παρακολουθεί ειδική σχολή προστασίας υψηλών προσώπων. Εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως barwoman. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά hobbies όπως η κολύμβηση, η ιππασία, η μουσική και το tae kwon do όπου είναι και πρωταθλήτρια.

Διατείνεται πως είναι η ψυχή της παρέας, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και της αρέσει να περνάει καλά με τους ανθρώπους γύρω της. Ο τέλειος άντρας πρέπει να είναι γυμνασμένος, να έχει ωραίο βλέμμα και στυλ, να είναι προστατευτικός, υποστηρικτικός, ειλικρινής και διασκεδαστικός! Ένα όμως πρέπει να θυμάται ο άντρας που θα την διεκδικήσει, σιχαίνεται το ψέμα.

Μαρία Αστόγλου

Αν και είναι άνθρωπος των σχέσεων, απολαμβάνει το φλερτ! Η τελευταία της σχέση κράτησε 2 χρόνια αλλά τελείωσε άδοξα όταν κατάλαβε ότι το αγόρι της την απατά. Στο εγχείρημα του Love Island η Μαρία δεν είναι μόνη της. Η μαμά της έχει ενθουσιαστεί και είναι πολύ υποστηρικτική. Άρα εκείνος που θα κερδίσει την καρδιά της Μαρίας θα έχει bonus και μία καλή πεθερά. Δύο σε ένα!