Love Island κορίτσια

Love Island κορίτσια : Ένα νέο ριάλιτι για τον έρωτα και την αγάπη κάνει την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και 10 άτομα κλήθηκαν να ταξιδέψουν μέχρι την Τενερίφη για να μπορέσουν να βρουν εκείνο το πρόσωπο που θα τους κλέψει την καρδιά.

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η οικοδέσποινα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ και  παραγωγή έχει φροντίσει να βάλει άτομα τα οποία διαθέτουν ωραία σώματα και ίσως μπορεί να βρουν εκείνο το άτομο που θα τα κρατήσει στη βίλα για αρκετό καιρό.

Κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε ένα πρόσωπο να φεύγει και ένα πρόσωπο να φεύγει και ένα πρόσωπο να έρχεται! Και ο λόγος θα είναι διότι θα πρέπει να διαμορφωθούν ζευγάρια τα οποία θα επιδίδονται σε δραστηριότητες και θα προσπαθούν να ερωτευτούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ

Δέκα είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο Love Island και τα πρώτα 5 κορίτσια θα είναι “φωτιά”, αφού έχουν όλα τα καλά του κόσμου πάνω τους!

Ποιες είναι οι 5 πρώτες κοπέλες 

  • Μαρία Αστόγλου
  • Νίκη Ηλιοπούλου
  • Χριστίνα Μητσάκου
  • Κλαούντια Πένκα
  • Αναστασία Σιδηροπούλου

Love Island : Και οι πέντε παίκτριες μπαίνουν στο ριάλιτι για να βριυν εκείνο το αγόρι που θα τις κάνεις να χάσουν τα μυαλά τους και αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ!

Αν θες να τις γνωρίσεις μια-μια μπες εδώ!

Τσέκαρε και αυτό : The Crown : Πότε κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν