Love island

Συγκίνηση αλλά και ένα μεγάλο δίλημμα επεφύλασσε για τους νικητές Islanders το τελευταίο επεισόδιο του Love Island.

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε ως νικητήριο ζευγάρι τη Μαρία Αστόγλου και τον Αργύρη Φράγκο οι οποίοι στα τελευταία λεπτά της διαμονής τους στο Love Island υποβλήθηκαν σε μια ακόμη δύσκολη δοκιμασία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε στο ζευγάρι δύο φακέλους για να διαλέξουν. Ο ένας φάκελος έκρυβε μία καρδιά και ο άλλος το έπαθλο αξίας 50.000. Η Μαρία επέλεξε το φάκελο που έκρυβε το έπαθλο και είχε τη δυνατότητα να το κρατήσει για τον εαυτό της ή να το μοιραστεί με το ταίρι της. Ο πειρασμός ήταν σίγουρα μεγάλος όμως όπως αποδείχτηκε η απόφαση ήταν μονόδρομος για την ερωτευμένη Islander η οποία επέλεξε να το μοιραστεί με τον Αργύρη.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη για όλους τους Islanders αλλά και για την love guard του παιχνιδιού Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ήταν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή.

Νωρίτερα τα ζευγάρια είχαν βρεθεί κάτω από την αψίδα του Love Island όπου μέσα από τους όρκους που είχαν γράψει μοιράστηκαν τα συναισθήματα, τα όνειρα αλλά και τις προσδοκίες που έχουν από τη σχέση τους. Όσα ακούστηκαν ήταν συγκινητικές εξομολογήσεις και λόγια που σε ορισμένες περιπτώσεις ειπώθηκαν για πρώτη φορά.

Η Νίκη και ο Φάνης, η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος ήταν τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν μία ανάσα πριν την ανακοίνωση του νικητή. Η Αναστασία και ο Γιώργος Γ. στάθηκαν δίπλα στη Μαρία και στον Αργύρη για την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

Ο Γιώργος Γ. μπορεί να μην ήταν στο ζευγάρι που νίκησε όμως από την πρώτη στιγμή δήλωσε τη χαρά του για τον Αργύρη. Και στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα για το μεγάλο δίλημμα η επιλογή της Μαρίας έστειλε το ομορφότερο μήνυμα αγάπης.

Τσέκαρε κι αυτό:

Jay Elio : Το νέο του τραγούδι

Josephine : Backstage εικόνες από το νέο βίντεο κλιπ