Λουμίδης

Λουμίδης: Η είσοδος του φθινοπώρου, η αλλαγή του καιρού και η ανάγκη δημιουργίας μιας ζεστής ατμόσφαιρας για τις κρύες μέρες που ακολουθούν, σας κάνει να αναζητάτε τα αγαπημένα σας χειμερινά ροφήματα.

Περασμένες δύο και επιτέλους έχετε επιστρέψει από τη δουλειά μετά από μια κουραστική μέρα. Ο καιρός βροχερός, το τζάκι αναμμένο και ακριβώς δίπλα μια φλιτζάνια με ζεστό γαλλικό καφέ.

Με μια μόνο γουλιά χαλαρώνετε από την ένταση της ημέρας, βρίσκετε τη θαλπωρή που αναζητάτε και απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα, συζητώντας με τους δικούς σας τα νέα της ημέρας. Τόση η εξαίσια γεύση του, όσο και η χαλαρωτική μυρωδιά του, σας επιτρέπει να αποφορτιστείτε, βοηθώντας σας ταυτόχρονα να ανταπεξέλθετε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μιας τυπικής καθημερινής μέρας.

Λουμίδης

Ο καφέ φίλτρου έχοντας καταστεί αναπόσπαστη συνήθειά σας, τρυπώνει ανάμεσα στις πολύωρες υποχρεώσεις, για να σας χαρίσει ένα διάλειμμα διαύγειας και ηρεμίας. Αλλά και τα Σαββατοκύριακα ο αγαπημένος σας καφές φίλτρου εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί. Δέκα το πρωϊ και χωμένοι στα σκεπάσματα απολαμβάνετε λίγο περισσότερο ύπνο.

Στην άκρη του κομοδίνου το αγαπημένο σας βιβλίο και στην κουζίνα το άρωμα από τον γαλλικό καφέ που μόλις ετοιμάστηκε σας συνεπαίρνει. Σε διαφορετικά κλίματα, καθημερινές και μη, βιαστικά ή με ηρεμία το σίγουρο είναι ότι ο γαλλικός καφές αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητά σας, κομμάτι του εαυτού σας, κομμάτι της ζωής σας.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, έχοντας ως όραμα να προσφέρουν στον καταναλωτή αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τη γνήσια γεύση των φρεσκοκομμένων καφέδων τους, σας καλούν να συμμετέχετε στο ταξίδι γεύσεων που προσφέρουν, δοκιμάζοντας τους εξαιρετικής ποιότητας καφέδες φίλτρου.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με μεράκι και ζήλο, διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση του καφέ φίλτρου και την εξελίσσουν, μεταφέροντας τον από διαφορετικές περιοχές του κόσμου στο φλιτζάνι σας.

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον καφέ που του ταιριάζει, μέσα από μια ευρεία γκάμα. Λαχταριστός καφές Κολομβίας με βελούδινη γεύση και σώμα με νότες καραμέλας και καρπών, Κένυας με ζωηρό άρωμα και ιδιαίτερη γεύση, Μεξικού με ευχάριστο άρωμα και ήπια γεύση, Σάντος με καθαρό και απαλό σώμα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που σας προσφέρουν και σας συστήνουν ανεπιφύλακτα τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Λουμίδης

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, φροντίζουμε ώστε να αλέθουμε τον καφέ πάντα μπροστά σας, προκειμένου να αντλείτε καθημερινά ευχαρίστηση από την υπέροχη μυρωδιά του φρεσκοκομμένου. Με εμπειρία 100 χρόνων, γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να προσφέρουμε απόλαυση, χαρίζοντάς σας χαμόγελα από την πρώτη κιόλας γουλιά!