Θραύση έχει κάνει το νέο rap battle των LPDudes το οποίο παρότι ανέβηκε την Τρίτη το μεσημέρι έχει ήδη συγκεντρώσει 91.495 views  και περισσότερα από 1.000 σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει σκαρφαλώσει στο Νο. 5 των trends του YouTube αφήνοντας πίσω videos με τον Snik, το Καφέ της Χαράς και άλλα που αφορούν τις Χρυσές Σφαίρες.

Με τίτλο Άντρες Vs Γυναίκες 2, ο Μήτσος και ο Άλεξ λογομαχούν με τις Κωνσταντίνα και Κρίστυ παρουσιάζοντας με πολύ παραστατικό τρόπο τις σχέσεις των δύο φίλων. Μόνιμος καυγάς το ποιος θα κάνει τις αγορές για το σπίτι… μέχρι που τη λύση δίνει μια ιστοσελίδα!

«Βρίσκεις ό,τι θες και απλά το κλικάρεις» λένε οι πρωταγωνιστές και δίκιο έχουν όπως δίκιο έχουν και όσοι επιβράβευσαν την πολύ έξυπνη ιδέα του διαδικτυακού πολυκαταστήματος WaysExpress.com που με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε μετά την 4ετή επιτυχημένη πορεία του στην Κύπρο να κάνει γνωστή την είσοδο του και στην Ελληνική αγορά και να επικοινωνήσει στο κοινό τις υπηρεσίες του. Σουπερμάρκετ, Φαρμακείο, Βιβλιοπωλείο, Σπίτι & Κήπος, Κόσμος Ομορφιάς, Μητέρα & Παιδί καθώς και Κατοικίδιο είναι 7 από τα είδη καταστημάτων που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα και που όπως πληροφορηθήκαμε στο πολύ άμεσο μέλλον έπονται και περισσότερα!

Τσέκαρε και αυτό: Πάρνηθα: Το εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά