Adoro

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Adoro στηρίζει έμπρακτα το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα – Ορθόδοξο Χωριό, που υπέστη σοβαρές ζημιές από τη μεγάλη πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, προσφέροντας στους μικρούς αυτούς ήρωες άφθονα παιχνίδια, χαρά και χαμόγελα.

Μέχρι το τέλος του έτους, με την αγορά κάθε Adoro Creamy Gouda προσφέρεται μέρος των εσόδων στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, για να γίνει πιο γιορτινή η ατμόσφαιρα και πιο ευχάριστη η καθημερινότητα των παιδιών με είδη πρώτης ανάγκης και δώρα.

Για τις ανάγκες της ενέργειας, έχει τοποθετηθεί ειδικό αυτοκόλλητο σε κάθε Adoro Creamy Gouda, συσκευασμένη ή από τον πάγκο των τυριών, με το μήνυμα «Μαζί στηρίζουμε τα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος!».

Η Adoro Creamy Gouda, με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, ενώ είναι ιδιαίτερα γευστική και θρεπτική, καθώς για κάθε φέτα 30 γραμμαρίων χρησιμοποιούνται 300ml γάλακτος.

Με αυτή τη κίνηση αγάπης, η Adoro έρχεται να «ζεστάνει» τις καρδιές των παιδιών και να υποστηρίξει αυτό το σημαντικό κοινωνικό έργο του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος για μέριμνα, ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση των απροστάτευτων παιδιών μέχρι και την οικογενειακή τους αποκατάσταση.