Mad VMA 2022

Τα Mad VMA 2023 προετιμάζονται και το καλοκαίρι θα δούμε για μια ακόμη χρονιά να γίνονται τα πιο ιδιαίτερα βραβεία της ελληνικής μουσικής με πλήθος καλλιτεχνών να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ξεσηκώνουν τον κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O παρουσιαστής των βραβείων, Θέμης Γεωργαντάς, σε συνέντυεξη του στην εκπομπή “Οpen Weekend” αποκάλυψε πως η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου και έχουμε να δούμε πολλά και ενιδαφέροντα acts.

Εκτός από εκείνον, στην σκηνή των βραβείων θα δούμε μια ομάδα νέων ανθρώπων να εμφανίζεται και θα παρουσιάσουν κάποιες στιγμές. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία μας έχουν γίνει γνωστά μέσω των social media και του Youtube.

Αυτό που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα να κάνει την πρώτη της μουσική εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και θα ανέβει στη σκηνή των Mad VMA 2023. Μια στιγμή που όλοι ανυπομονούμε να ζήσουμε.

Ο παρουσιαστής της φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως το Mad είναι κατά της οποιαδήποτε μορφής βίας και πως αυτό που συνέβη πέρυσι (τσακωμός LIGHT-Snik ) δεν πρέπει να ξαναγίνει γιατί δεν είνα σωστές εικόνες αυτές.

Tσέκαρε και αυτά: