MadVMA

Τα MadVMA ο “μεγάλος” αυτός θεσμός στιγματίστηκε από τα φοβερά έκτροπα μεταξύ τράπερ, ράπερ και άλλων καλλιτεχνών που παραλίγο να προκαλέσουν την ματαίωση του μουσικού διαγωνισμού.

 

Και αυτά γράφονται ήδη σε όλα τα sites για όλο αυτό το ρεζιλίκι – γιατί μόνο αυτός ο όρος του αξίζει – αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ήταν ένα απλό επεισόδιο ήταν κάτι παραπάνω.

Το χειρότερο από όλα είναι πως αυτό το σκηνικό είχε επαναληφθεί και πέρυσι! Όχι βέβαια με κλωτσιές και μπουνιές αλλά πιο Light. Αυτή τη φορά αρπάχτηκαν και έπεσαν κανονικά μπούφλες.

Και τι είδαν τα δικά μας μάτια; Κάποιους μπρατσαράδες να σκοτώνονται στις σφαλιάρες, τους διοργανωτές να φωνάζουν στα μικρόφωνα να σεβαστούν τη μεγάλη γιορτή της μουσικής, -γελάει ο πλανήτης όλος-, τα νέα παιδιά να γιουχάρουν τους νταήδες, που μετά θα τους αποθέωναν και μία εικόνα κατάντιας.

Το καλύτερο από όλα; Μετά από όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι οι διοργανωτές των Mad Video Music Awards αποφάσισαν πως αυτοί οι άνθρωποι που έριχναν μπουνιές ο ένας στον άλλον, μετά έπρεπε να αποθεωθούν για τη συμβολή τους στην τέχνη της μουσικής και αφέθηκαν άνετοι και ωραίοι να τραγουδήσουν.

Και έχει ακόμα καλύτερο! Πολλοί από τους “σοβαρους” καλλιτέχνες που δεν είχαν πιαστεί στα χέρια, αποφάσισαν να επιβραβεύσουν όλους εκείνους τους νταήδες και ανέβηκαν μαζί τους πάνω στη σκηνή για να τραγουδήσουν. Προφανώς μετά το ξύλο, μέσα στα παρασκήνια έπεσαν γονυπετής και έκαναν μετάνοιες και για αυτό δέχθηκαν να βγουν στη σκηνή μαζί τους.

Μοναδική εξαίρεση η Έλενα Παπαρίζου! Τι να πω για αυτό το πλάσμα; Μόνο μπράβο που τους παράτησε σύξυλους και σηκώθηκε και έφυγε από αυτό τον οχετό!

Και εκεί που παρατηρούσαμε τα βίντεο από το ξύλο, τις εκκλήσεις για ειρήνη και κάποιους wanna be PRαρίστες να γελούν για όλο αυτό που βλέπουμε, τσουπ και ένα πλάνο στον μέγα χορηγό ΔΕΗ. Η γνωστή ΔΕΗ που βαράει στα αυτιά τους πολίτες με τα τιμολόγια του ρεύματος! Αυτή η εταιρεία που έχει φέρει στα όρια τους τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά είναι μέγας χορηγός αυτού που είδαμε όλοι! Χορηγός στα κλωτσομπουνίδια αντί να γίνει χορηγός και αρωγός στην προσπάθεια των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς! Εύγε!

Για τα πρακτικά πάντως καλό είναι να ξέρουμε ότι αυτο το παιχνιδάκι με τους τσαμπουκάδες μεταξύ τράπερ, ράπερ ή και τάπερ (whatever) σε τέτοιου είδους events είναι παλιά κόλπα που στην Αμερική μεσουρανούσαν πριν κάποια χρόνια. Απλά εδώ άργησε η εξέλιξη και ήρθε τώρα… και κακοπαιγμένα κιόλας.

Μπράβο λοιπόν για την κακή copia στα MadVMA αλά America!

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό: 

Φαγητό Αιγάλεω : Το Bento the Street Asian Meal σε περιμένει