Πραγματοποιήθηκαν τα MadWalk 2020 και στο catwalk του Απόστολου Μητρόπουλου είδαμε εξαιρετικά ιδιαίτερες προσωπικότητες!

Χθες το βράδυ (9/1), καθίσαμε σπίτι μας (όχι, ότι είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε) και παρακολουθήσαμε τα MadWalk 2020 γιατί είναι μια «γιορτή» που αφορά στη μόδα και τη μουσική και δε γίνεται να μείνουμε αμέτοχοι, καταλαβαίνεις.

Ο Απόστολος Μητρόπουλος συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στον θεσμό που έχει δημιουργήσει το κανάλι Mad και παρουσίασε τις ξεχωριστές και extravagant δημιουργίες του, χρησιμοποιώντας πρόσωπα τα οποία θέλαμε να δούμε τόσο πολύ σε ένα runway.

ad

Το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, ο Gingerbread Bae, το μοντέλο Άνταμ το οποίο γνωρίσαμε από το Gntm αλλά και η drag Queen Daglara η οποία είναι super γνωστή, εμφανίστηκαν στην πασαρέλα! And they slayed, gurllll!!!

Οι δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου, όπως πάντα ήταν ιδιαίτερες και δεν μπορούν να φορεθούν από ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν μια μίνιμαλ εκδοχή του εαυτού του, αλλά σίγουρα αξίζει να τις τσεκάρεις αφού υπάρχει μια χαρούμενη τρέλα μέσα σε αυτές.

Η Έλενα Τσαγκιρνού και ο Dj Kas ήταν το act που συνόδευσε τα μοντέλα με το τραγούδι «Βε my Lover».

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Ταξίδια Ιορδανία: Οι φωτογραφίες που συγκλονίζουν