Maestro

Η σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αφού έλαβε απίστευτα σχόλια από το ελληνικό κοινό, κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στην πλατφόρμα του Netflix και η παγκόσμια κοινότητα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το νέο “παιδί” του δημιουργού!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η άκρως ιδιαίτερη σειρά με το πολύπλοκο σενάριο και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, αποθεώθηκε από του χρήστες του παγκόσμιου ιστού του Twitter και τα σχόλια ήταν πολλά!

Η σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα του Netflix με τις δημοφιλέστερες σειρές και είναι ένα από τα projects που επιλέγει να παρακολουθήσει ο κόσμος!

Η σειρά που φέρει τον τίτλο “Maestro in Blue” στο Netflix έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό, και αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερα streams! Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πέτυχε τον σκοπό του και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη αφού έρχεται και δεύτερη σεζόν η οποία σίγουρα θα ταράξει τα νερά!

Τσέκαρε κάποια από τα σχόλια του Twitter :

Στον κόσμο του twitter η κάθε σειρά του Netflix περνά από κόσκινο και η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε φαίνεται πως προκάλεσε ευχάριστα το κοινό!

 

Τσέκαρε και αυτά: