Maestro

Για πρώτη φορά βλέπουμε μια ελληνική σειρά να μπαίνει στο Νetflix και το “Maestro ” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα γίνει σε λίγες μέρες, γνωστό σε όλον τον πλανήτη αφού από τις αρχές Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμο προς όλες τις χώρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στις 19 Δεκεμβρίου, το ελληνικό Netflix υποδέχτηκε το νέο “παιδί” του δημιουργού και όσοι δεν κατάφεραν να τη δουν μέσω της συχνότητας του Μega, θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στην πλατφόρμα.

Oι χρηστές του ελληνικού Netflix, θα παρακολουθήσουν τη σειρά με το όνομα που μας “συστήθηκε” στο Mega αλλά οι οι χρήστες άλλων χωρών θα δουν τη σειρά με μια άλλη ονομασία. Και το όνομα θα είναι “Maestro in Blue”.

O Bradley Cooper δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο φέρε τον ίδιο τίτλο με αυτόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και χρειάστηκε να δοθεί μια διαφορετική ονομασία για να μην μπερδεύονται οι χρήστες της πλατφόρμας.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Ιnstagram, θέλησε να κάνει μια αναφορά στο νέο ταξίδι της σειράς που δημιούργησε και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Απο σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.
Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής”.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Τα χριστουγεννιάτικα χωριά

Twitter : Η ανάρτηση του Snoop Dogg