Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημιούργησε μια από τις πιο hot σειρές της φετινής σεζόν και το “Maestro” του είναι η πρώτη ελληνική σειρά που κάνει την εμφάνιση της στο Νetflix και η παγκόσμια κοινότητα θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει σπουδαίους ηθοποιούς όπως είναι η Μαρία Καβογιάννη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O ηθοποιός και δημιουργός της σειράς βρέθηκε στο πλευρό του μικρού αλλά θαυματουργού, Στέλιου Κερασίδης και άκουσε το κομμάτια “Κύμματα” που δημιούργησε ο μόλις 10 ετών πιανίστας, ο οποίος έχει συγκλονίσει με τις δημιουργίες του και προκαλεί τον θαυμασμό όλων.

Ο 10χρονος ο οποίος έχει εμφανιστεί σε τεράστιους χώρους στο εξωτερικό έπαιξε το κομμάτι του μπροστά στον “Maestro” και όπως θα δεις τον έχε συνεπάρει η μουσική καθώς δε σηκώνει τα μάτια του από τα πλήτρα του πιάνου που τόσο αγαπά.

Τσέκαρε το βίντεο :

O Στέλιος Κερασίδης ανακάλυψε την αγάπη του για το πιάνο από την τρυφερή ηλικία των 2 ετών και από τότε δημιουργεί ιδιαίτερες συνθέσεις ενώ οι γονείς του προσπαθούν να του δώσουν όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για να ζήσει τη ζωή του όπως εκείνο θέλει!

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Εξοικονόμηση βενζίνης : Πώς να μειώσεις την κατανάλωση

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να βγάλεις selfie