Maestro

Με το «Τυχερό Αστέρι», ένα από τα ιδιαίτερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν και η Monika, «ντύθηκαν» σκηνές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Maestro» του Mega.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Το «Τυχερό Αστέρι», σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Βήτα, που ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του, παρουσιάστηκε από την Monika μέσα από μία «μαγική» ερμηνεία, στο album της «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός», που κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το 2019.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)


Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης, τον οποίο υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς, ερμήνευσε το τραγούδι συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κέρκυρας και προκάλεσε τον ενθουσιασμό των τηλεθεατών, οι οποίοι αναζήτησαν εκ νέου το «Τυχερό Αστέρι».

Το «Τυχερό Αστέρι» είναι ένα από τα 7 κομμάτια του album «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» και αγαπήθηκε ιδιαίτερα το κοινό. Στο «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» η χαρισματική τραγουδοποιός μοιράζεται μαζί μας τον κύκλο μουσικής που δημιούργησε μέσα από ταξίδια και διεθνείς περιοδείες, καταστάλαγμα πολλών εμπειριών, απ’ όπου αναδύεται τελικά άρωμα ελληνικότητας.

Τσέκαρε και αυτά :

Φαγητό Θεσσαλονίκη : Το space burger που δε λερώνει

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί : 3 μέρη της τελευταίας στιγμής