Maestro

H σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” κατάφερε να συγκλονίσει το ελληνικό κοινό και έγινε η πρώτη ελληνική σειρά την οποία “βούτηξε” το Netflix και αναμένεται να κάνει σε λίγες μέρες διεθνής πρεμιέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο δημιουργός της σειράς έχοντας μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη του στην ΕΡΤ είχε δηλώσει πως έχει άγχος για τη νέα αυτή παρουσίαση στην παγκόσμια κοινότητα της γνωστής πλατφόρμας και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Έχω άγχος για την απήχηση που θα έχει παγκόσμια στο Netflix. Στις 17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται παγκόσμια, και στη γλώσσα μας αλλά και μεταγλωτισμένο”

H σειρά του δημιουργού στην οποία πρωταγωνιστούν πρόσωπα όπως η συγκλονιστική Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριωλάτου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Δημήτρης Κίτσος και άλλοι θα εμφανιστεί στον παγκόσμιο “ιστό” του Netflix στις 17 Μαρτίου με τον τίτλο “Maestro in Blue” και θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να δει την πρώτη ελληνική σειρά που εξασφάλισε η πλατφόρμα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το υπέροχο Καστοριά ηθοποιών που έχει στο πλευρό του κατάφεραν να πείσουν την πλατφόρμα πως αξίζει μια θέση εκεί και όλος ο κόσμος θα θαυμάσει εξαιρετικές ερμηνείες.

Μάλλον θα το ξαναδούμε γιατί έρχεται και δεύτερη σεζόν και πρέπει να θυμηθούμε τι έχει γίνει στο Maestro!

Τσέκαρε και αυτά: