Maestro

Η σειρά ‘”Maestro” έχει σαλπάρει για άλλες πολιτείες καθώς κάνει την “επίσημη πρώτη” στον στο ελληνικό Νetflix ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2023.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Aπό το πρώτο επεισόδιο, το οποίο παρουσιάστηκε μέσω της συχνότητας του ΜEGA, το ελληνικό κοινό αγκάλιασε τους πρωταγωνιστές και όσο περνούσε ο καιρός, η σειρά γινόταν όλο και καλύτερη. Σημαντικά κοινωνικά θέματα έκαναν την εμφάνιση τους όπως είναι η κακοποίηση μέσα στην οικογένεια αλλά και η αποδοχή ενός ανθρώπου ο οποίος δεν είναι αυτό που λέμε “καθ’εικόνα και καθ’ομοίωση” του κλασικού παιδιού που θα ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Mια ακραία ερωτική ιστορία θα είναι αυτή που θα πυροδοτήσει την αρχή του “κακού”.Ενός κακού που υπάρχει στην καθημερινότητα μας αλλά πολλοί επιλέγουν να γυρίσουν τα μάτια τους προς μια άλλη κατεύθυνση και να αγνοήσουν πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καλά.

Οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών που συμμετέχουν είναι εξαιρετικές. Κλέλια Ανδριολάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη σειρά “Maestro”,αλλά αν πρέπει να δοθεί Όσκαρ σε ένα πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη σειρά, αυτό είναι η Μαρία Κακογιάννη…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Μια ανατριχιαστική Μαρία Κακογιάννη υποδύεται μια γυναίκα η οποία θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει το παιδί της από το μένος ενός πατέρα που δεν μπορεί να το αποδεχτεί και συνειδητοποιήσει πως είναι και αυτό άνθρωπος που αγαπά!

Η σειρά “Maestro” “ανεβαίνει” στις 19 Δεκεμβρίου στο ελληνικό Netflix ενώ στις αρχές του 2023 θα τη δει όλος ο πλανήτης και σίγουρα θα υποκλιθεί στο ελληνικό ταλέντο!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Το πρώτο trailer με παίκτες

Messi : Πανικός στο Τwitter με τον ποδοσφαιριστή