Maestro

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro” κατάφερε να συγκλονίσει το ελληνικό κοινό και πλέον μπορεί όλος ο κόσμος να παρακολουθήσει την πρώτη σεζόν μέσω της πλατφόρμας Netflix.

O δημιουργός της σειράς αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στις ιστορίες της σειράς να συνεχιστούν και ετοίμασε τη δεύτερη σεζόν η οποία αναμένεται να είναι εκπληκτική!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

To cast της αγαπημένης σειράς κάθισε στο τραπέζι και διάβασε τις πρώτες σελίδες του νέου σεναρίου και σε μια ανάρτηση που έγινε στο Instagram είδαμε όλους τους ηθοποιούς να μιλούν μεταξύ τους και να προσπαθούν να έρθουν ξανά κοντά με τον χαρακτήρα τους.

Σε λίγες μέρες , οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο “Maestro” θα μεταβούν στους Παξούς για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και το πρώτο επεισόδιο θα ονομάζεται “Μητέρα”.

Στα πρόσωπα του καστ βρίσκονται η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φανής Μουρατίδης, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Χάρις Αλεξίου και πολλά άλλα πρόσωπα.

Η δεύτερη σεζόν δεν ξέρουμε πότε θα προβληθεί ακόμη αλλά αν πάνε καλά τα πράγματα με τα γυρίσματα, δεν αποκλείεται να τη δούμε μετά τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

 

Tσέκαρε και αυτά: