Μαγαζιά Αιγάλεω : Για μια ακόμη φορά, κάναμε τη βόλτα μας στην όμορφη Αθήνα καθώς ψάχνουμε να βρούμε μέρη τα οποία θα σε “στείλουμε” να φας και να περάσεις καλά!

Πλέον, η ασιατική κουζίνα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και υπάρχουν πολλά μέση στα οποία μπορούμε να βρεθούμε και να απολαύσουμε εκλεκτά εδέσματα και να μην υποφέρει η τσέπη μας!

ad

Ένα από τα μέρη που θα σε κάνει να χάσεις τα λογικά σου, είναι το νέο ασιατικό στέκι στιο στο Αιγάλεω το οποίο ακούει στο όνομα “Bento The Street Asian Meal” και πρέπει να σου πούμε πως τα bao buns που θα δοκιμάσεις, θα σε αφήσουν άλαλο καθώς είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!

Τα bao buns είναι ένα έδεσμα που μας έρχεται από την Ασία και στην ουσία πρόκειται για ατμισμένο ψωμάκι μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να βάλει ότι φανταστεί! Και στο Bento έχουν σκεφτεί τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς για να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο δύσκολοι γευστικοί κάλυκες!

Θέλεις χοιρινό κρεατάκι; Το έχεις! Θέλεις με θαλασσινό; Το έχεις! Αλλά αυτό που σίγουρα θα σε εκπλήξει είναι το ελληνικό bao bun το οποίο είναι εξαίσιο!

Στο Bento the street Asian Meal θα βρεις εκτός από bao buns, και πιάτα τα οποία θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε κάποια ασιατική χώρα! Θα απολαύσεις σούσι, edamame beans και άλλα πολλά και η επιστροφή σου στο μαγαζί είναι σίγουρη!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το Bento The street Asian Meal, μπες εδώ και θα βρεις όλα τα ίνφο που χρειάζεσαι!

 

Τσέκαρε και αυτό : Βασιλιάς των Λιονταριών : Και στα Μαορί