Ρεμεζέ

Μαγαζιά Αιγάλεω: Το Αιγάλεω φημίζεται για τα ρεμπετάδικά του, καθώς ο πεζόδρομος της οδού “Αγίας Λαύρας” είναι συνέχεια γεμάτος με παρέες που απολαμβάνουν απολαυστικούς μεζέδες έχοντας μια ρεμπέτικη ηχητική υπόκρουση.

Μέσα σε αυτήν την οδό και συγκεκριμένα στην “Αγίας Λαύρας 14” βρίσκεται και το καταπληκτικό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο “Ρεμεζέ”, που εάν δεν το έχεις επισκεφθείς με την παρέα σου… ΠΡΕΠΕΙ!

Το “Ρεμεζέ” προσφέρει μοναδικές χορταστικές μερίδες και ποικιλίες, οι οποίες συνδυάζονται άρτια με ότι τραβάει η όρεξή σου να πιεις… Κρασάκι, ουζάκι, αλλά και ρακή!

Ο χώρος του μαγαζιού είναι απλός, με ζεστή ατμόσφαιρα, μοντέρνα διακόσμηση και κατάλληλος για να υποδεχτεί εσένα και την παρέα σου ώστε να γευτείτε τα υπέροχα παραδοσιακά και ποιοτικά πιάτα του, δαπανώντας λίγα και καλά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ώρα για… Ρεμεζέ!!! Με αγάπη πάντα ❤ ______________________________ #ρεμεζέ #μεζεδοπωλείο #αιγάλεω #πεζόδρομος #μπιφτέκι #απόλαυση ☎️ 6977067262 📌 Αγ. Λαύρας 14

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρεμεζε_Μεζεδοπωλειο (@remeze_mezedopoleio) στις

Το προσωπικό του έξοχου αυτού ρεμπετάδικου είναι πάντα στη διάθεση των πελατών του να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη τους, αλλά κυρίως με το χαμόγελο στα χείλη!

Αν δεν είναι αυτός ο πιο τέλειος συνδυασμός για ένα μεζεδοπωλείο, τότε ποιος είναι;

Το “Ρεμεζέ” περιμένει καθημερινά όλον τον κόσμο από τις 19:00 στον γνωστό πεζόδρομο με αυθεντικές γεύσεις για γνήσιους καλοφαγάδες, ενώ την Κυριακή ανοίγει από τις 12:30!

Είμαστε σίγουροι ότι εάν το επισκεφθείς μαζί με την παρέα σου, θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι!