Μαγαζιά Αθήνα

Μαγαζιά Αθήνα: Ο λόγος για το ανανεωμένο χώρο του κομμωτηρίου Vassilis P. Diamantopoulos Hairstudio του Βασίλη Διαμαντόπουλου, που ανακαινίσθηκε πριν λίγες ημέρες και έχει αναδειχθεί ήδη σε hot spot.

Όταν το επισκεφθείς, θα διαπιστώσεις ότι ο εξωτερικός χώρος έχει μια μινιμαλιστική αισθητική resort και σε παρασύρει σε μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του κομμωτηρίου από τους έμπειρους συνεργάτες του. Αυτό που θα σε εκπλήξει περισσότερο από όλα είναι η οικειότητα και η ειλικρίνεια της ομάδας του και αντιλαμβάνεσαι, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, ότι αυτό το κομμωτήριο σίγουρα διαφέρει από εκείνα που είχες επισκεφθεί μέχρι τώρα.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος μετρά 22 χρόνια στον χώρο της κομμωτικής και είναι ο μοναδικός Έλληνας κομμωτής που έχει συνεργαστεί με τους πιο εμβληματικούς σχεδιαστές παγκοσμίου φήμης, όπως ο Jean Paul Gaultier, Zuhair Murad, DSquared κ.α.

Μέχρι σήμερα, πολλές από τις κοσμικές κύριες της Αθήνας, αφέθηκαν «στα χέρια» του Βασίλη Διαμαντόπουλου για μια αλλαγή στα μαλλιά τους και σύντομα έγιναν το talk of the town για το στυλ τους!

Το Κομμωτήριο Vassilis Diamantopoulos βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Αγίου Δημητρίου 12. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130225234.