Best Friends

H Πρωτομαγιά έφτασε κι αν δεν υπήρχε κορονοϊός, καραντίνα και λοιπές απαγορεύσεις το πρωί της Παρασκευής θα βρισκόμασταν σίγουρα στους Θρακομακεδόνες και συγκεκριμένα στο Best Friends, που έχει και αδελφάκι στην Πολιτεία.

Στην πλατεία των Θρακομακεδόνων σχεδόν μισή ώρα από το κέντρο βρίσκεται ένα υπέροχο cafe bar restaurant το οποίο είναι μέσα στη φύση κυριολεκτικά και με μοναδική θέα το επιβλητικό βουνό της Πάρνηθας.

Best Friends

Ότι πρέπει για μία ημέρα σαν την αυριανή και όχι μόνο. Το Best Friends λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα, σου δημιουργεί την αίσθηση ότι έφυγες μακριά από την πόλη για να απολαύσεις μία ημερήσια εκδρομή στη φύση.

Best Friends

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το όνομα, αφού εκεί στους Θρακομακεδόνες στο BF σου δημιουργείται αμέσως η αίσθηση μιας τεράστιας παρέας.

Εκτός από τον καφέ σας και τα υπέροχα γλυκά που σερβίρουν οι πάντα ευγενικοί άνθρωποι του Best Friends, υπάρχει και ένα πλούσιο μενού με φαγητά και εκλεκτές προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας. Μην διστάσετε να τις γευτείτε.

Best Friends

Το σίγουρο είναι πως μία βόλτα στους Best Ftiends θα είναι απολαυστική και θα σας βοηθήσει να γεμίσετε μπαταρίες. Εξίσου ωραία και τις νύχτες με δροσερά ποτά και cocktails.

Σπεύστε λοιπόν μόλις όμως τελειώσει η καραντίνα και περιμένουμε τις απόψεις σας και τις κριτικές σας στο citynowgr@gmail.com