Μαγαζιά Αθήνα

Μαγαζιά Αθήνα: Η ζέστη δε λέει να απομακρυνθεί – καλοκαίρι έχουμε, ας μη λέμε χαζά- και παρόλο που ο καιρός αποφάσισε να μας δείξει και το «κακό πρόσωπο» του με λίγες βροχούλες, η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Η ζέστη μπορεί να μην υποχωρεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να βρεθο’υμε σε κάποιο μαγαζί για να πιούμε ένα δροσερό καφεδάκι και να νιώσουμε όμορφα και χαλαρά.

Και που θα πάμε; Έχουμε 5 προτάσεις οι οποίες βρίσκονται στην Αθήνα και μάντεψε; Έχουν κήπο και μας αρέσουν πολύ!

 

#1. Artisanal

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σαββατόβραδο στον κήπο! #artisanalgarden #artisanalrestaurant #kifissia #moderngreekcuisine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARTISANAL 🌸 (@artisanal_restaurant) στις

#2.Piu Verde

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Αύγουστος στα πιο όμορφα του!⁣ Καλό μήνα σε όλους!⁣ _____________________⁣_______________⁣ #PiuVerde #PiuSummer #PiuParadise #AllDayBarRestaurant #athens #papagou #papagos #popagandagr #lifo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Piu Verde (@piuverdepapagou) στις

#3.Momo Καλλιθέα

Gepostet von MOMO am Samstag, 14. September 2019

#4. LA CASA AZUL

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

One more crazy night at @_la_casa_azul_ ! #lacasaazulperisteri #lacasaazul #peristeri #night #crazynights #athensvibe #athensnightlife #placetobe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • LA CASA AZUL • (@_la_casa_azul_) στις



#5.six d.o.g.s

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου νωρίς το απογευματάκι καθόμασταν μέσα στο νέο μας Bar-Restaurant, απλωμένοι πάνω στην μακρόστενη μαρμάρινη μπάρα και μας έτρεχαν τα σάλια. Είχαμε μπροστά μας δεκάδες φαντεζί ποτήρια, γεμάτα με λαχταριστά cocktail, ολοκαίνουργιες συνταγές, για τον νέο μας κατάλογο. Δεν προλάβαμε να πιούμε ούτε μία γουλιά, γιατί την ίδια στιγμή βγήκε η είδηση για το κλείσιμο όλων των χώρων εστίασης (μεταξύ άλλων), λόγω της πανδημίας του Covid-19 (sic). Αδειάσαμε τα φαντεζί ποτήρια στον νεροχύτη, καθαρίσαμε, κλείσαμε τα ρολά και φύγαμε. Αυτή τη Δευτέρα, 25 Μαΐου, επιστρέφουμε, μετά από 74 ημέρες, εκεί που το αφήσαμε. Αλλά το πάμε και μερικά βήματα παραπέρα. Όλο αυτό τον καιρό, σκεφτόμασταν τι έπρεπε να κάνουμε όταν με το καλό επιστρέψουμε στην καθημερινή μας λειτουργία. Μας είχε μείνει το απωθημένο με τα φαντεζί ποτήρια και το περιεχόμενο αυτών, αλλά είχαμε χρόνο να τα εξελίξουμε περισσότερο. Έτσι και κάναμε. Όχι μόνο στα Cocktail, αλλά και στο φαγητό, τα ροφήματα, τους καφέδες, τα αναψυκτικά, τις μπύρες, τα κρασιά και ότι άλλο έρχεστε να απολαύσετε στον Κήπο του six d.o.g.s όλα αυτά τα χρόνια. Θέλαμε να ανοίξουμε και να γυρίσουμε σελίδα, να φορέσουμε ένα νέο πρόσωπο και να δούμε τη θετική πλευρά αυτής της συγκυρίας που ζούμε ομαδικά. Τελικά το κάναμε παντού: επισκευάσαμε όλα μας τα έπιπλα, περιποιηθήκαμε τα δέντρα μας, καθαρίσαμε κάθε σπιθαμή του χώρου σχολαστικά, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και ο Κήπος λάμπει σαν να είναι η πρώτη του μέρα ξανά (ενώ μέσα Αυγούστου θα κλείσει 10 χρόνια ύπαρξης). Ο Μάριος στα cocktail, ο Βύρωνας στην κουζίνα, ο Παναγιώτης στον μπουφέ και φυσικά όλα τα υπόλοιπα παιδιά του six d.o.g.s. Μία μεγάλη (πολύτεκνη), οικογένεια αποτελούμενη από δεκάδες νέους ανθρώπους, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν στην Αβραμιώτου 6-8. Αυτές τις μέρες που είχαμε μαζευτεί όλοι ξανά στον χώρο και προετοιμαζόμασταν, το αίσθημα ήταν ότι ανοίγαμε για πρώτη φορά, αλλά ταυτόχρονα ότι δεν έλειψε ποτέ κανείς. Κάπως έτσι θέλουμε να νιώσετε και εσείς, περνώντας το κατώφλι μας αυτή τη Δευτέρα: σαν αυτό που περάσαμε να κράτησε μία στιγμή. Ελάτε να ξανα-ανταμώσουμε. Σας περιμένουμε!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη six d.o.g.s (@sixdogsgr) στις