Citrum ristorante Cafe

Μαγαζιά φαγητό: Η ομάδα του Citynow.gr συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, αποφάσισε μετά το ταξίδι της στην Ηγουμενίτσα να επιστρέψει για λίγες ημέρες στην πολυαγαπημένη αλλά ζεστή Αθήνα.. μέχρι να φύγουμε για το 15αύγουστο.

Στην επιστροφή μας είδαμε κι ακούσαμε πολλά, τα οποία σιγά σιγά θα σας τα μεταφέρουμε για ξέρετε και εσεις τί συμβαίνει έξω από την Αθήνα.

Λίγο πριν φτάσουμε στην Αθήνα, λοιπόν, αποφασίσαμε να σταματήσουμε για να ξαποστάσουμε στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Μιας και δεν ξέραμε την περιοχή καθόλου αποφασίσαμε να κινηθούμε safe και να κατευθυνθούμε προς την πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί μας τράβηξε το ενδιαφέρον το “Citrum ristorante Cafe”.

Από την πρώτη στιγμή που καθίσαμε, μάς έκαναν εντύπωση οι κανόνες ασφάλειας που τηρούσε το προσωπικό, αλλά κι η άμεση εξυπηρέτηση που είχαμε.

Ο κατάλογος είχε ξεκάθαρα άρωμα Ιταλίας κι έτσι και μεις αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε αυτή τη δυναμική και να δοκιμάσουμε πίτσα και ζυμαρικά. Φυσικά από το τραπέζι δε μπορούσε να λείπει και μια γευστική δροσερή πράσινη σαλάτα με ψητό μανούρι.

Σαλάτα Μανούρι

Από την εμπειρία μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα ζυμαρικά “Φετουτσίνι” με χωριάτικο λουκάνικο και την ομώνυμη πίτσα “Citrum” με την αξεπέραστη σάλτσα ντομάτας.

Στα συν της εμπειρίας μας και οι τιμές των προϊόντων, οι οποίες είναι ιδιαίτερα προσιτές και εναρμονισμένες με το κλίμα της εποχής.

Εάν βρεθείτε, λοιπόν, στον Άγιο Κωνσταντίνο, πρέπει να επισκεφθείτε το Citrum. Σας το εγγυώμαστε εμείς!