Μαγαζιά για φοιτητές

Μαγαζιά για φοιτητές: Εάν είσαι φοιτητής και είσαι λάτρης του κέντρου, σου έχουμε 3 top μαγαζιά για να απολαύσεις μαζί με την παρέα σου τον καφέ σου και λαχταριστά φαγητά.

Το πρώτο από αυτά είναι το Ρίζα Ρίζα στο Κουκάκι.

Όποια ώρα κι αν πας στο Ρίζα Ρίζα θα καταλάβεις γιατί αποτελεί το πιο in μαγαζί για φοιτητές αυτήν την περίοδο, καθώς θα αντικρίσεις πολλούς να απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές γεμάτες γέλια. Το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει καφέ, brunch, φαγητό και καταπληκτικά cocktails & drinks σε πάρα πολύ καλές τιμές.

Ένα εξίσου must-to-visit μαγαζί κοντά στο κέντρο της πόλης είναι το Εφημερίδα ATH στην Πανεπιστημίου.

Το Εφημερίδα ATH είναι πιο κεντρικά.. πέθανες! Είναι το αδελφάκι του Εφημερίδα SKG στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τη Νομική σχολή και μαζεύει όλον τον φοιτητόκοσμο. Το Εφημερίδα ATH αποτελεί την τέλεια επιλογή για καφεδάκι μαζί με gossip, snacks & brunch και για μπυρίτσα τις πιο βραδινές ώρες. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι οι τιμές του είναι κατάλληλες για την φοιτητική τσέπη!

Κλείνοντας, αφήσαμε στα μαγαζιά για φοιτητές το ιστορικό Γιασεμί στην Πλάκα.

Το ιστορικό μαγαζί στα σκαλάκια της Πλάκας, κάτω από την Ακρόπολη, αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή μετά από μια βόλτα για ψώνια στην Ερμού! Εκεί θα βρεις καταπληκτικά γλυκά, πίτες και φρέσκους χυμούς που θα αφήσουν μια γλύκα και μια νοσταλγία στον ουρανίσκο σου, μέχρι να πας και ξανά γευτείς όλα όσα γεύτηκες την πρώτη φορά!

View this post on Instagram

…είναι διπλή η χαρά οτάν μοιράζεσαι τη μαγεία της μουσικής!!! 🧚🏻‍♀️ Απολαύστε στο αγαπημένο μας Γιασεμί – Yiasemi , το μοναδικό πρωινό buffet υπό τους ήχους του πιάνου της Βάγιας Νάσση!! 🎹 -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ- από τις 9:00 έως τις 11:00 το πρωί!! (7 μέρες/ εβδομάδα!!) Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένων τραπεζιών, στο τηλέφωνο: 2130417937 Τιμή κατ’ άτομο 10€. Ελεύθερη κατανάλωση. ..σας περιμένουμε!!!❤️

A post shared by Yiasemi (@yiasemi_bistrot) on

Καλές εξορμήσεις και μην ξεχάσεις να ανεβάσεις φώτο και να μας tagάρεις στο Instagram μας: city_nowgr !