El Catrin
Πηγή: Facebook

Μαγαζιά Γλυφάδα: Η Γλυφάδα φημίζεται για την ποικιλομορφία των μαγαζιών της και την ιδιαίτερη αισθητική τους. Μια βόλτα, λοιπόν, αρκεί για να συνειδητοποιήσεις ότι σε κάθε γωνιά κρύβεται και ένας θησαυρός γεμάτος με πλούσιες γεύσεις, τόσο ελληνικές όσο και ξένης κουζίνας.

Talk of town για τη Γλυφάδα είναι το “El Catrin” και οι γεύσεις που έχει φέρει θυμίζουν πολύ “Λατινική Αμερική”, καθώς δίνεται μεγάλη έμφαση στα μεξικάνικα πιάτα.. Κι όχι μόνο!

Το “El Catrin” βρίσκεται εκεί που ήταν παλιά το “Σαρδελάκι” – δηλαδή Φοίβης, 15 -, και σου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον με την ατμόσφαιρα που βγάζει προς τα έξω, καθώς τόσο η διακόσμηση, όσο κι οι μυρωδιές που έρχονται από την κουζίνα σε ταξιδεύουν σε μακρινά μέρη της Λατινικής Αμερικής.

Μπαίνοντας μέσα στο χώρο του μαγαζιού, θα ξετρελαθείς με τα πολύχρωμα graffitis και τις neon πινακίδες στους τοίχους, αλλά και με την έντονη μουσική που παίζει σε latin ρυθμούς.

Ας μιλήσουμε τώρα για τα υπέροχα, χορταστικά φαγητά και δροσερά ποτά που μπορείς να απολαύσεις στο “El Catrin” .

Παίρνοντας στα χέρια σου τον κατάλογο θα διαπιστώσεις ότι το συγκεκριμένο μαγαζί παρουσιάζει μια πληθώρα επιλογών, από burger με μεξικάνικες επιρροές μέχρι tacos, burritos , fajitas, chimichanga και μεξικάνικες σαλάτες.

Κορυφαία πιάτα για εμάς στο Citynow.gr αποτελούν: η σαλάτα “El zar”, η οποία είναι η μεξικάνικη εκδοχή της caesar salad με κοτόπουλο fajitas, μπέικον, sweet corn, φρέσκο κόλιανδρο, σπασμένα nachos, lime & crispy tortillas, αλλά και το “Sleepy Jose”, που είναι
burger με 100% βοδινό μπιφτέκι, chili con carne, iceberg, chili mayo, nachos, pickled jalapeños, καραμελωμένα κρεμμύδια & λιωμένο cheddar.

Από ποτά… αξίζει να πάρεις – ειδικά άμα είσαι μαζί με την παρέα σου – ένα λίτρο με “Frozen Lemon Μαργαρίτα”! ΠΊΣΤΕΨΕ ΜΑΣ.. Θα μας θυμηθείς εάν κάνεις μια τέτοια επιλογή με την παρέα σου!

Εάν ο δρόμος σε φέρει προς τα μέρη της Γλυφάδας, αξίζει να επισκεφθείς το “El Catrin” και στο υπογράφουμε ότι θα ξετρελαθείς με τα όσα μπορεί να προσφέρει αυτό το υπέροχο μαγαζί που σε ταξιδεύει στη… Λατινική Αμερική!