Su Casa

Μαγαζιά Γλυφάδα: Στην προσπάθειά μας να βρίσκουμε συνεχώς τα καλύτερα μαγαζιά για να τα μοιραζόμαστε μαζί σας, βρεθήκαμε στην Γλυφάδα και μετά από αρκετό περπάτημα καταλήξαμε στην υπέροχη γωνιά που ακούει στο όνομα “Su Casa”.

Το “Su Casa” βρίσκεται στην Κύπρου 82, Πλατεία Νυμφών και αποτελεί το πιο in all day bar-restaurant της Γλυφάδας, καθώς συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση, προσφέροντας καφέ, ποτό, φαγητό και γλυκό.

Το cozy και φιλόξενο μαγαζί είναι ουσιαστικά μια αναπαλαιωμένη μονοκατοικία της δεκαετίας του ’50, με vintage διακοσμητικές πινελιές που δημιουργούν στους πελάτες του το αίσθημα ότι βρίσκονται “σπίτι” τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Come with me where dreams are born and time is never planned.” #Su_Casa #mi_casa_ES_Su_Casa #comfort_choice #pleasure #allDayDestination #signature_cocktails #drinkup #inspirational

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Su Casa (@su___casa) στις

Η μέρα στο “Su Casa” αρχίζει με έναν καταπληκτικό καφέ και υπέροχο brunch, συνεχίζει με ένα γευστικό lunch, ενώ το απόγευμα προς βράδυ ο χώρος γίνεται πιο ατμοσφαιρικός και είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον κόσμο για μοναδικά cocktails και dinners.

Εάν ποτέ βρεθείς στο συγκεκριμένο μαγαζί αξίζει να παραγγείλεις τουλάχιστον ένα από τα υπέροχα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, όπως είναι το ψητό καλαμάρι.

View this post on Instagram

🔘O chef μας… =========== ▪️Επικεφαλής του Su Casa είναι ο διεθνής & βραβευμένος chef , κύριος Διονύσης Παπανικολάου (Dionisis Papanikolaou ) ο οποίος έχει καταξιωθεί για τη μοναδική του ματιά πάνω στην ελληνική κουζίνα. ▪️Για πάνω από είκοσι χρόνια ο Διονύσης Παπανικολάου ασχολείται και προβάλλει την Μεσογειακή δίαιτα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναδεικνύοντας τα προϊόντα της Ελληνικής γης και θάλασσας. Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα παίζει πρωταρχικό ρόλο στις συνταγές που ακολουθούν παντρεμένες φυσικά με Μεράκι και Αγάπη. #Su_Casa #mi_casa_ES_Su_Casa #comfort_choice #pleasure #allDayDestination #chef #Inspiration #Creativity #dionisispapanikolaou

A post shared by Su Casa (@su___casa) on

Τέλος, εάν ξέρεις τι γεύσεις σου αρέσουν σε ένα Cocktail, επικοινώνησέ τες με το εξαιρετικό προσωπικό και θα σου βρουν το ιδανικό για σένα μέσα από μια μεγάλα ποικιλία.

Μία βόλτα στη Γλυφάδα, και πιο συγκεκριμένα μια επίσκεψη στο “Su Casa” αξίζουν να αλλάξεις παραστάσεις και να πάρεις τις απαραίτητες δυνάμεις να συνεχίσεις την υπόλοιπη εβδομάδα σου!