Μαγαζιά Καλλιθέα

Μαγαζιά Καλλιθέα : Αν είσαι τυπάκι το οποίο ψάχνει διαρκώς να ανακαλύψει νέα στέκια στην πόλη της Αθήνας, τότε καλά κάνεις και μας διαβάζεις γιατί σου βρήκαμε ένα μαγαζί το οποίο πρέπει να επισκεφτείς!

Το Jardin είναι ένα μαγαζί το οποίο αξίζει την προσοχή σου καθώς διαθέτει όλα αυτά που αναζητούν οι foodies αλλά και όσοι αγαπούν την καλοπέραση και το ιδιαίτερα ποτά!

Το μαγαζί που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας βρίσκεται στην Ναυάρχου Βότση 1 και Αγησιλάου, στο πάρκο του “Σταύρος Νιάρχος” και είναι ένα μέρος το οποίο σίγουρα θα σε “κερδίσει” και θα θες να βρίσκεται συνέχεια σε αυτό με την παρέα σου.

Θέλεις να πιεις χαλαρό καφεδάκι; Μπορείς! Θέλεις να πας για brunch με τους φίλους σου; Μπορείς! Θέλεις ποτάκι και κουβεντούλα; Και πάλι Μπορείς! Το Jardin τα έχει όλα και σε περιμένει όποτε εσύ επιλέξεις να κάνεις τις βόλτες σου!

Μπορείς να απολαύσεις γευστικά πιάτα τα οποία επιμελούνται οι ειδικοί του μαγαζιού, αλλά και κοκτέιλς τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις πως βρήκες μια “μικρή όαση” στην περιοχή της Καλλιθέας!

Είναι το “the place to be” αν βρεθείς για βολτίτσα στο “Σταύρος Νιάρχος” και θα νιώσεις τέλεια στον μυστικό κήπο!

Μαγαζιά Καλλιθέα – Τσέκαρε και μερικές εικόνες όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του μαγαζιού στο Instagram :

Οπότε ξέρεις που πρέπει να πας την επόμενη φορά που θα κυκλοφορήσεις!