Μαγαζιά Καλλιθέα

Μαγαζιά Καλλιθέα : Μια Κυριακή – ποιος το περίμενε πώς ήταν Κυριακή – κατηφορίσαμε προς την Καλλιθέα με αγαπημένους φίλους και “πέσαμε” πάνω σε ένα μαγαζί στο οποίο αποφασίσαμε να καθίσουμε για φαγητό και πρέπει να πούμε πως η επιλογή μας ήταν πολύ σωστή.

Ο “Μανδραγόρας” είναι ένα μαγαζί στην περιοχή της Καλλιθέας – στην οδό Γαλάτειας 1 και Ευαγγελιστρίας – το οποίο δε θα βρεις σε κάποιον κεντρικό δρόμο αλλά μόνο κάνοντας τη βόλτα σου. Και πίστεψε με, αξίζει να του δώσεις σημασία.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο σου δίνει τη δυνατότητα να καθίσεις στον μέσα χώρο όπου το καλοκαίρι έχει δροσιά λόγω των κλιματιστικών ή να καθίσεις στο πεζοδρόμιο το οποίο είναι ιδανικά διαμορφωμένο αν είσαι καπνιστής.

Αμέσως, θα σε καλωσορίσουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να σε εξυπηρετήσουν στο σέρβις και με χαμόγελο θα σου φέρουν νεράκι για να δροσιστείς αλλά και δυο καταλόγους – έναν με τα πιάτα ημέρας και έναν με τα κλασικά πιάτα που υπάρχουν – και θα τα χάσεις με τις προτάσεις που κάνει το μαγαζί.

Αν είσαι από τα άτομα που αναζητούν ιδιαίτερες γεύσεις και καθόλου συνηθισμένα πιάτα, τότε ο “Μανδραγόρας” είναι το μέρος σου! Θέλεις να φας κρέατα τα οποία δεν είναι τόσο συνηθισμένα όπως είναι το ελάφι; Θα το έχεις! Θέλεις να δοκιμάσεις “σπιτικό φαγητό” με ένα gourmet twist; Βρήκες το μαγαζί που έψαχνες!

Εμείς δοκιμάσαμε τους κολοκυθοκεφτέδες οι οποίοι είναι ΣΥΓΚΛΟ, μπουγιουρντί και πιάτα όπως μοσχαράκι κοκκινιστό και ραβιόλια με μανιτάρια και ενθουσιαστήκαμε! Και για να ξέρεις, το εν λόγω άρθρο δεν είναι sponsored και είμαστε σούπερ αντικειμενικοί.

Οπότε τώρα ξέρεις που πρέπει να πας αν είσαι Καλλιθέα!

Τσέκαρε και αυτό : Ιχθύς Ιούνιος: Προβλέψεις για τον Ιούνιο του 2022