Μαγαζιά Κηφισιά

Μαγαζιά Κηφισιά: Το απόλυτο meeting point των βορείων προαστίων έχει πλέον όνομα… Jasmine Skylounge στην Κηφισιά και κυριολεκτικά φέρνει τον κόσμο λίγο πιο κοντά στα αστέρια.

ad

O χώρος από την πρώτη στιγμή σου υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία, περιστοιχισμένος από μεταλλικές και ξύλινες επενδύσεις τόσο αρμονικά δεμένες και στο κέντρο ένας ελεύθερος σφένδαμος. Ένα πελώριο δέντρο στη μέση του χώρου που σε μεταφέρει σχεδόν μυσταγωγικά σε μια άλλη εποχή!

 

Σε ένα τέτοιο σκηνικό με τον ελεύθερο σφένδαμο που “πασχίζει” να φτάσει στον ουρανό, το Jasmine Skylounge υπόσχεται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ αιθέριες απολαυστικές στιγμές.

Με σπάνιες και ευωδιαστες ποικιλίες καφέ μέχρι ιδιαίτερες ετικές ποτών είναι το απόλυτο στέκι όχι μόνο της Κηφισιάς και των Βορείων προαστίων, αλλά όλων εκείνων που ζητούν ποιότητα στη χαλάρωσή και τη διασκέδασή τους.

Mε μία ανώτερη εμπειρία στον καφέ και με μοναδικές γεύσεις σε brunch, δοσμένες με έναν μαγικά αρχιτεκτονικό τρόπο, το Jasmine Skylounge είναι από τα μαγαζιά στην Κηφισιά που μπορεί να απογειώσει τους γευστικούς σας κάλυκες και να σας δώσει απλόχερα την αίσθηση της χαλάρωσης και της πολυτέλειας.

Και η απόλαυση δεν τελειώνει εκεί! Με ένα αριστοτεχνικό μενού για όλα τα γούστα που έχουν επιμεληθεί οι σπουδαίοι MasterChef, Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη, καταφέρνουν να μετατρέψουν το Jasmine Skylounge σε κάτι παραπάνω από μία απλή επιλογή εξόδου για φαγητό!

 

Φυσικά η ατμόσφαιρα αλλάζει το βράδυ και κάτω από τα αστέρια του αττικού ουρανού οι γνωστές ετικές ποτών και τα μοναδικά ιδιαίτερα cocktails δίνουν στον επισκέπτη ό,τι χρειάζεται απλά για να απολαύσει τη νύχτα.

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Αναστασία : Το mega hit “Αμαρτίες” κυκλοφορεί σε 3 ολοκαίνουργιες version!

Ad