Μαγαζιά Κολωνάκι

Μαγαζιά Κολωνάκι: Είσαι στο κέντρο της Αθήνας, ψωνίζεις δίχως έλεος και ξαφνικά σε παίρνει τηλεφωνάκι το κολλητάρι ή το αμόρε και θέλει να σε δει για ένα quick drink; Ένα είναι το μέρος στο οποίο πρέπει να πάτε και ακούσει στο όνομα D’ Achille.

ad

Θέλεις να απολαύσεις έναν μεσημεριανό cappruccino σε έναν χώρο ο οποίο σε μεταφέρει στο παρελθόν, τότε το D’ Achille είναι η λύση!

Θέλεις να αράξεις με την παρέα σου σε ένα bar το οποίο θυμίζει την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και να απολαύσεις ιδιαίτερα drinks; τότε το D’ Achille είναι η λύση!

Θέλεις να δοκιμάσεις σούπερ γευστική πίτσα και να δοκιμάσεις ένα από τα soft drinks που θα σου προτείνει το εξαιρετικό προσωπικό που έχει το μαγαζί; Ε, ξέρεις ποια είναι η απάντηση!

Ο χώρος του D’ Achille είναι τόσο φιλόξενος που θα σε ενθουσιάσει και θα θέλεις να βρίσκεσαι κάθε μέρα σε αυτόν! Μαζεύεται πολύ καλός κόσμος, μπορείς να νιώσεις την “αγάπη” που υπάρχει στο μαγαζί και οι παρέες που κάνουν εμφάνιση, καταλήγουν να γίνονται μια αφού ο χώρος προστάζει να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου και να κάνεις γνωριμίες!

Στο D’ Achille μια είναι η φράση που χαρακτηρίζει το vibe του μαγαζιού: “We love people” και θα τη δεις γραμμένη πάνω από το ρουστίκ μπαρ στον εσωτερικό χώρο! Και πίστεψε μας, η αγάπη είναι διάχυτη στο μαγαζί αυτό!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, θα σου δείξουμε εικόνες από το Instagram account του μαγαζιού για να πάρεις μια μικρή γεύση και θα σου πούμε να κάνεις και εσύ την εμφάνιση σου, γιατί σίγουρα θα ενθουσιαστείς!

Θα σε δούμε εκεί αγάπη – Στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας!

 

Ad