Μαγαζιά Κολωνάκι

Μαγαζιά Κολωνάκι : Είσαι σε φάση που έχεις κουραστεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις, και θέλεις να τα έχεις όλα δίπλα σου; Περιποίηση, γυμναστική και αποκατάσταση;

Μπορεί το πιο γνωστό τρίγωνο παγκοσμίως να είναι των Βερμούδων, αλλά στην Αθήνα έχουμε τη δική μας… τριπλέτα η οποία βρίσκεται στο Κολωνάκι και αφορά στο wellness στην περιποίηση!

Με ναυαρχίδα το γνωστό nail spa, inSPAring , το οποίο έχουμε λατρέψει για τις μοναδικές υπηρεσίες του οι οποίες αναβαθμίζονται καθημερινά με την πολύτιμη συμβολή της nail artist Ανθής Πέτρου, ακόμη δυο ακόμη σημεία φροντίζουν να σε κάνουν να “πετάς”.


Το ΦysioΘerapy του Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε είναι ο χώρος που πρέπει να γνωρίσεις για να δώσεις στο σώμα σου τα “φάρμακα” που χρειάζεται για να είναι γερό και δυνατό ενώ αν είναι καταπονημένο από τη γυμναστική ή από κάποιον τραυματισμό, δεν έχουμε να συζητήσουμε πολλά.

Eξοπλισμένο με όργανα της τελευταίας τεχνολογίας και με προσωπικό το οποίο είναι εκπαιδευμένο για κάθε περίπτωση, το ΦysioΘerapy είναι το μέρος όπου θα βρεις τη… μυϊκή σου ηρεμία και αμέσως θα νιώσεις καλύτερα.

Ωστόσο, αν δεν έχεις κάποιο τραυματισμό και θέλεις να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές σου ομάδες, πρέπει να ξέρεις πως το pilates reformer είναι λύση που αναζηάς έτσι ώστε να ξεσκουριάσεις ή να θυμηθείς πως είναι να είσαι ευλύγιστος και πώς είναι το σώμα σου όταν λαμβάνει την κατάλληλη γυμναστική, τότε το μέρος που αναζητάς είναι το InBalance.

Η νέα “γωνία”  που προστέθηκε στο τρίγωνο του Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε, είναι αυτή που χρειάζεσαι για να κάνεις την καλύτερη γυμναστική που έχει γνωρίσει το σώμα σου!

Δυο κρεβάτια reformer βρίσκοντα σε έναν εξαιρετικά καλαίσθητα και μίνιμαλ χώρο και χωρίς να έχεις πολύ κόσμο γύρω σου, η super expert pilates instructor, Τζο Παπαρβανίτη θα φροντίσει να κάνεις όλες τις ασκήσεις σου σωστά και θα εκπαιδεύσει το σώμα σου, έτσι ώστε να μεταμορφωθεί και να γίνει πιο γερό από ποτέ!

Μαγαζιά Κολωνάκι – Οπότε, έχουμε και λέμε, νυχάκια και περιποιήσεις στο inSPAring, φροντίδα του σώματος σου από τραυματισμούς αλλά και χαλάρωση στο ΦysioΘerapy και η καλύτερη γυμναστική στο INbalance.

Παρακάτω θα βρεις όλες τις διευθύνσεις που δημιουργούν το “τρίγωνο’ του Κολωνακίου:

  • Λυκαβηττού 20, Kολωνάκι
  • Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι
  • Aλεξάνδρου Σούτσου 15, Κολωνάκι

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας