Μαγαζιά Λευκάδα

Μαγαζιά Λευκάδα : Το νησί του Ιονίου που μπορεί να επισκεφτεί όποιος θέλει να δει από κοντά τις μοναδικές παραλίες του και τα μαγευτικά του τοπία, διαθέτει εκτός από πανέμορφα “σκηνικά”, και μαγαζιά τα οποία προσφέρουν ότι πιο εκλεκτό υπάρχει στον “κόσμο” του φαγητού.

ad

Ένα από τα μαγαζιά του νησιού που έχει καταφέρει να γίνει το “the place to be” για όσους το επισκέπτονται είναι η “Ράχη”. Όνομα και πράγμα, καθώς μπορείς να απολαύσεις φαγητό, ποτό και καφέδακι έχοντας μπροστά σου πανέμορφη θέα η οποία “κόβει” την ανάσα!

Στη “Ράχη” μπορούν να βρεθούν όλοι όσοι αγαπούν το καλό φαγητό, το ιδιαίτερο κρασί και το ονειρικά ηλιοβασιλέματα! Τα έχει όλα και θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό το φανταστικό τοπίο το οποίο συνδυάζεται με όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι άνθρωποι του μαγαζιού.

Στο μπαλκόνι του μαγαζιού μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου, τον καφέ σου ή ένα ποτήρι κρασί και μαζί με την παρέα σου να βγάλετε φωτογραφίες από το μοναδικό τοπίο.

Η “Ράχη” βρίσκεται στην περιοχή Εξάνθεια της Λευκάδας και εκεί θα καταλάβεις τι σημαίνει ηρεμία και γαλήνη! Το πράσινο τοπίο που “ενώνεται” με τον ουρανό κερδίζουν όλο και περισσότερους φανς και ανυπομονούμε να πάμε φέτος για να χαλαρώσουμε!

Μαγαζιά Λευκάδα – Τσέκαρε κάποιες εικόνες από το official account του μαγαζιού στο Instagram :

Τσέκαρε και αυτό : Google : Τι ετοίμασε η εταιρεία

Ad