Μαγαζιά Μεταξουργείο

Μαγαζιά Μεταξουργείο : Το legendary μπαρ “Αρχάγγελος” άνοιξε πριν από αρκετούς μήνες ξανά τα “φτερά” του και εννοείται πώς έχει γίνει από τα αγαπημένα μας στέκια, καθώς μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου με την παρέα σου και να περάσεις καταπληκτικά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To γνωστό μπαρ στο Μεταξουργείο είναι από αυτά που αμέσως σε κάνουν να νιώθεις πώς έχεις μπει σε ένα μέρος το οποίο είναι σούπερ cozy και welcoming!

O “Aρχάγγελος” είναι το place to be αν θέλεις να βγεις με τους φίλους σου, να τα πείτε και παράλληλα να κουνήσετε το κορμί μας υπό τους ήχους διάφορων μουσικών!

Στο στέκι πολλά θα συναντήσεις κόσμο που ίσως πετύχει στην τηλεόραση, στο θέατρο ή σε κάποια μουσική σκηνή ενώ τα τυπάκια που κυκλοφορούν έχουν πάντα κέφι και όρεξη και κουβέντα.

Μαγαζιά Μεταξουργείο – Οι δυο λόγοι που πρέπει να πας στον “Αρχάγγελο”

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο πρέπει να πας στο μαγαζί είναι η ατμόσφαιρα που έχει το μαγαζί! Είναι φιλικό, έχει εξαιρετικό προσωπικό, και ο κόσμος είναι πάντα μες στην τρελή χαρά!

Ο δεύτερος λόγος είναι πώς μπορείς να πας το βραδάκι και να φύγεις τις πρώτες πρωινές ώρες και η διάθεση σου να είναι στα ύψη!

Τσέκαρε και αυτά :

Άνδρες : Πώς θα καταλάβεις πώς αποζητά την προσοχή

Κάμερον Ντίαζ : Οι συμβουλές για το 2023