Μαγαζιά Μοσχάτο

Μαγαζιά Μοσχάτο: Πόσες φορές έχεις πει πως θέλεις να κάνεις μια βόλτα με τα πόδια και να πάρεις ένα καφεδάκι στο χέρι; Εμείς πολλές και βρεθήκαμε προ εκπλήξεως προχθές όταν κατεβήκαμε από το τρένο στον σταθμό του Μοσχάτου.

Που λες, κατεβήκαμε από το τρένο στο σταθμό «Μοσχάτο» και θελήσαμε να κάνουμε μια βόλτα στην περιοχή και να δούμε ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά και να πάρουμε έναν καφέ στο χέρι. Περπατώντας στην οδό Μακρυγιάννη βρήκαμε ένα μικρό μαγαζάκι το οποίο φέρει την ονομασία «Loving Family» και έγραφε στις ταμπέλες του πως ο καφές έχει 0.70 λεπτά! Αντιλαμβάνεσαι πως νομίζαμε πως πρόκειται για αστείο και εννοείται πως παραγγείλαμε αμέσως καφέ για να δούμε που κρύβεται η «παγίδα». (Μαγαζιά Μοσχάτο).

Η κοπέλα που μας εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατη και μόλις ήρθε η στιγμή να πληρώσουμε μας λέει «0,70 λεπτά παρακαλώ! ». Σοκ εμείς! Πήραμε freddo espresso, ήταν σε κανονικό μέγεθος και είχε πολύ καλή γεύση! Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!

Το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη 108 κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ και μπορείς να πιεις φραπέ με 0,50 λεπτά, χυμούς και άλλα διάφορα σε τιμές που θα σου φανούν απίστευτες!

To Loving Family είναι franchise και όπως μαθαίνουμε υπάρχουν μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές! Και όλοι προσφέρουν ποιοτικά πράγματα σε τιμές που δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε!

Μωρέ μπράβο τους!