Μαγαζιά Νέα Σμύρνη

Μαγαζιά Νέα Σμύρνη: Μια νέα «πρόταση» θα κάνει την εμφάνιση της στην αγαπημένη περιοχή της Νέας Σμύρνης και αναμένεται να γίνει ένας μικρός χαμούλης, καθώς πρόκειται για ένα pasta bar το οποίο θα σε κάνει να μην ξεκολλάς!

Το Lagom ανοίγει τις πόρτες του σύντομα για να σε υποδεχτεί και ετοιμάσου να γευτείς μοναδικά pasta dishes αλλά με διαφορετικό τρόπο, καθώς όπως μαθαίνουμε δε θα είναι ένα κλασικό εστιατόριο στο οποίο θα κάθεσαι και θα περιμένεις να σε σερβίρουν! Εδώ μιλάμε για αναβαθμισμένο street food και μάλιστα, από έναν άνθρωπο ο οποίος δε σου είναι καθόλου άγνωστος.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα μενού για όλους εμάς που «ψαχνόμαστε» στο φαγητό και που παράλληλα είμαστε λάτρεις της pasta! Αλλά δε θα σου αποκαλύψουμε άλλα πράγματα γιατί θέλουμε να υπάρχει σασπένς!

To Lagom έρχεται για να σου προσφέρει αυτό που ίσως σου έλειπε! Φαγητό στη σωστή ποσότητα και ποιότητα και εννοείται πως θα διαθέτει κάτι διαφορετικό! Γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτό είναι ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί!

Οπότε ετοιμάσου για εξαιρετικό φαγητό και πολλές selfies γιατί το decor του μαγαζιού είναι ιδανικό για να εμπλουτίσεις το feed σου με φωτογραφίες που θα κάνουν μπαμ!

Έρχεται σύντομα στη Νέα Σμύρνη και θα στα πούμε όλα μόλις κάνει opening!