Μαγαζιά Νέα Σμύρνη

Μαγαζιά Νέα Σμύρνη: Επισκεφτήκαμε το La Strega για φαγητό και «σκάσαμε» από την ποσότητα που μας σέρβιραν.

Το La Strega δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ένα μαγαζί το οποίο υποδέχεται κόσμο αρκετά χρόνια τώρα και τα φαγητά του είναι ιδιαίτερα γνωστά.

Ένα απογευματάκι κίνησα με την κολλητή μου προς Νέα Σμύρνη και ένα γουργούρισμα στο στομάχι μας οδήγησε στο La Strega το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης στο νούμερο 8. Μην μπερδεύεσαι…. Υπάρχει ένα ακόμη μαγαζί στη Γλυφάδα.

Καθίσαμε στον εξωτερικό χώρο που διαθέτει το κατάστημα και εκεί που θα περίμενε κανείς ότι καπνίζουμε, ο σερβιτόρος μας ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται. (Μαγαζιά Νέα Σμύρνη).

Κάναμε την παραγγελία μας σχετικά γρήγορα, αφού είχαν έρθει τα νεράκια μας και κλασικά παίξαμε με την υπέροχη σαλατάρα του Καίσαρα η οποία όσες φορές και αν τη φάω δε τη χορταίνω γιατί είναι τόσο δροσερή και νόστιμη, πήραμε πατάτες-πατατάκια La Strega (μανιτάρια, καπνιστό μπέικον και κρέμα γάλακτος) και μια πίτσα έτσι για τη λιγούρα. Ναι ήμασταν δυο άτομα και είχα ξεχάσει πόσο τεράστιες είναι οι μερίδες.

Ήρθαν τα ψωμάκια μας και έπειτα «έσκασαν» οι πατάτες και η σαλάτα και δε χρειάζεται αν σου πω πως έγινε μάχη! Αφού τρώγαμε δίχως αύριο γιατί πραγματικά είναι πολύ νόστιμα, ήρθε και η πίτσα! Η αλήθεια είναι πως δεν είχα κουράγιο, αλλά δεν εγκατέλειψα τη μάχη και έφαγα και από αυτή!

Λοιπόν, το πόρισμα έχει ως εξής!

Η σαλάτα και οι πατάτες ήταν απλά πεντανόστιμα πιάτα! Με την πίτσα (η Μiksto) δεν ξετρελάθηκα, ήταν basic τίποτα το ιδιαίτερο! Το κρασί ήταν οκ, (λευκό κρασί σε ποτήρι) και σε γενικές γραμμές απολαύσαμε ένα ήρεμο δείπνο και τα είπαμε πολύ όμορφα.

Το σέρβις ήταν κομπλέ και γενικά όλα καλά! (Μαγαζιά Νέα Σμύρνη)

Αχ αυτή η σαλάτα! Αχ! Δε θα την ξεπεράσω ποτέ!

Τσέκαρε και αυτό: Brunch Αθήνα: Πήγαμε στο Acera The Brunch Project