Μαγαζιά Παγκράτι

Μαγαζιά Παγκράτι : Μια από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές της Αθήνας που πραγματικά αξίζει να βρεθείς γιατί έχει τα πάντα και μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνεις πράγματα χωρίς να μετακινηθείς, ιδιαίτερα.

Το Παγκράτι είναι μια περιοχή της Αθήνας που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των πολιτών που αναζητούν μέρη τα οποία είναι ιδιαίτερα και έχουν να προσφέρουν μια διαφορετική αίσθηση στον άνθρωπο που ψάχνεται καιρού αρέσει η παρεΐστικη ατμόσφαιρα

Υπάρχουν πολλά μαγαζιά στην περιοχή τα οποία είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να βγεις μια μέρα όπως είναι η Δευτέρα ή η Τρίτη, και το Παγκράτι είναι πάντα γεμάτο κόσμο ο οποίος θέλει και αυτός με τη σειρά του να κάνει πράγματα τα οποία είναι έξω από τα συνηθισμένα.

Αυτά είναι τα μαγαζιά που σου προτείνουμε και πρέπει να πας!

#1.The Rabbit Punch


Ένα μαγαζί το οποίο καλύπτει όλα τα γούστα! Όμορφη αισθητική, ωραίος κόσμος και ιδανικό στέκι για after work drinks!

#2.HIPPY3

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HIPPY3 (@hippy3athens)

Ένας χώρος ο οποίος μπορεί να σου χαρίσει ότι επιθυμεί η καρδιά σου! Φαγητό, καφές ακόμη και γευστικά κοκτέιλ τα οποία δε θα σταματήσεις να πίνεις!

#3. Rudolf


Ένα στέκι το οποίο όλοι έχουμε αγαπήσει! Η σούπερ παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τα γευστικά κοκτέιλ, και ο κόσμος που κάνει την εμφάνιση του σε αυτό το μαγαζί, είναι όλα αυτά που θα σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Ποιοι δε θα πάνε στον Άγιο Δομήνικο

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια : Η έκπληξη του Sam Smith