Ιστιοπλοϊκός
Φωτογραφία από το Facebook του Ιστοπλοϊκού
Μαγαζιά Πειραιάς: Είμαστε σίγουροι ότι πολλές φορές έχεις σκεφτεί που να πας για καφέ, ποτό ή φαγητό με την παρέα σου, αλλά μακρυά από τις περιοχές γεμάτες με πολυκατοικίες και ζέστη. Σου έχουμε την απάντηση κι ακούει στο όνομα “Ιστιοπλοϊκός” στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Ιστιοπλοϊκός” βρίσκεται στην Ακτή του Μικρολίμανου στον Πειραιά και αποτελεί ένα από τα πιο in μαγαζί της ευρύτερης περιοχής του παραθαλάσσιου άξονα της Αττικής.

Εκεί, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σου, αγναντεύοντας την καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι σαλπάρεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The table is ready… #iop #istioploikos #view #sea #summer #cocktail #cocktailtime #cocktaillovers #piraeus #mikrolimano #bestplacetobe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Istioploikos (@istioploikoscafe) στις


Μπαίνοντας, λοιπόν, στο μαγαζί θα εκπλαγείς από την πολυτελή διακόσμησή του, αλλά και με τις μεγάλες τζαμαρίες που αφήνουν το ελεύθερο στα μάτια σου – εάν είναι χειμώνας κι είναι κλειστές – να θαυμάσεις τη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα. Από την άλλη, το καλοκαίρι που ανοίγουν οι τζαμαρίες θα μπορείς να νιώσεις το υπέροχο αεράκι που μυρίζει θάλασσα.

Το φαγητό στον “Ιστιοπλοϊκό”; Εξαιρετικό, πολυτελές και οικονομικό, γεγονός που προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη δεις ποτέ το μαγαζί άδειο.

Επιπροσθέτως, εάν ανοίξεις τον τιμοκατάλογο, θα αντικρίσεις μια τεράστια ποικιλία σε κρασιά, ποτά και cocktails – εξίσου σε φυσιολογικές τιμές όπως και του φαγητού.

Ο “Ιστιοπλοϊκός” στην Ακτή του Μικρολίμανου του Πειραιά αποτελεί ιδανική επιλογή για να περάσεις χρόνο με την παρέα σου… Πόσο μάλλον με τη συντροφιά σου!

Το μοναδικό αρνητικό που δεν μας άρεσε ήταν ο περιβόητος χώρος για τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού. Μας θύμησε πολύ πασέ εποχές που έπρεπε να είσαι μέλος για να είσαι υποτίθεται σε μία περίοπτη θέση. Και ενώ ο εξωτερικός χώρος ήταν γεμάτος, οι υπάλληλοι ήταν αρχικά αρνητικοί να μας τοποθετήσουν στον επίσης εξωτερικό χώρο που ήταν μόνο για τα μέλη. Σημείωση απαραίτητη είναι πως ο συγκεκριμένος vip και καλά χώρος ήταν παντελώς άδειος. Μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ τους και το δικό μας έντονο ύφος πως ο χώρος είναι άδειος, αποφάσισαν να μας βάλουν να κάτσουμε στον συγκεκριμένο χώρο έστω κι αν δεν είμαστε μέλη. Μέχρι πάντως την ώρα που φύγαμε, αφού φάγαμε εξαιρετικά, δεν είχε έρθει ούτε ένα “μέλος”. Μόνο εμείς!