Μαγαζιά Πειραιάς

 

Μαγαζιά Πειραιάς : Υψηλή αισθητική, χώροι που προκαλούν συναισθήματα ευφορίας,  εξωτική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα αντικείμενα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις πως είσαι μέσα σε κάποιον ναό της Ινδονησίας και άλλα πολλά θα ανακαλύψεις στον προορισμό για τον οποίο όλοι μιλούν αλλά κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει στη Google.

Ένας νέος χώρος δημιουργήθηκε για όλους όσους θα ήθελαν ιδανικά να βρίσκονται σε κάποια εξωτική παραλία της Ινδονησίας αλλά δεν μπορούν και στις εικόνες που θα δει παρακάτω, σίγουρα δε θα θελήσεις να κλείσεις εισιτήριο για εξωτικό προορισμό αφού στο Gajah θα τα βρεις όλα.

Τη μοναδική διακόσμηση που παραπέμπει σε ναό της Ινδονησίας, έχει επιμεληθεί ο Στράτος Χιωτέλης , ο οποίος απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική της ινδονησιακής κουλτούρας. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος interior designer είναι γνωστός για τον τρόπο με τον οποίο επιμελείται κάθε χώρο που αναλαμβάνει διότι οι γνώσεις του είναι απίστευτες. Μην ξεχνάς πως έχει επιμεληθεί χώρους όπως είναι το Snob στην Αθήνα, το μεξικάνικο μαγαζί που έχει ενθουσιάσει στο Χαϊδάρι  “Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana” και το Brunello στη Μύκονο και την Αθήνα.

Το μυστικό μέρος που όλοι προσπαθούν να κλείσουν τραπέζι για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία που προσφέρει το εξαιρετικό προσωπικό του μαγαζιού διαθέτει μενού του οποίου τα πιάτα έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ του Χαράλαμπος Τσακιριανάκης.

O Αλέξανδρος Γκιγκόπουλος ένας από τους πιο γνωστούς και επιδραστικούς bartenders της Αθήνας έχει επιμεληθεί τη λίστα των cocktailes του μυστικού νησιού με την 7μελή ομάδα του. Είναι brand ambassador σε μια εισαγωγική εταιρεία στο χώρο του ποτού και consultant σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης ανά την Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος Γκιγκόπουλος είναι αρχικός “εμπνευστής” του ιδιαίτερου project καθώς επηρεάστηκε από το πρόσφατο ταξίδι του.

Στο μυστικό “νησί” μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως το design και ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάστηκε ήταν ένα μεγάλο challenge αλλά ήταν κάτι που έπρεπέ να γίνει πράξη, αφού όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί στην Αθήνα.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να “στηθεί” το μυστικό αυτό μέρος,προέρχονται από την Ινδονησία και την Πολυνησία ενώ έξι γλύπτες “επιστρατεύτηκαν” για να φτιάξουν τα εντυπωσιακά συντριβάνια και τα επιβλητικά τοτέμ που κοσμούν τους χώρους.

Το μαγαζί που φέρει την ονομασία “Gajah” (σημαίνει ελέφαντας στα ινδονησιακά) περιμένει τους “ταξιδιώτες” του μετά τις 6 το απόγευμα για φαγητό και μπορείτε να απολαύσετε όλα τα εκλεκτά εδέσματα καθισμένοι σε μπαμπού πολυθρόνες οι οποίες θυμίζουν τα βίντεο των instagrammers που μας δείχνουν τις στιγμές τους σε εξωτικούς προορισμούς. Μάλιστα, στο μυστικό αυτό μέρος που θα ζήλευαν οι Ινδονήσιοι επιχειρηματίες και όχι μόνο, θα βρεις έναν τεράστιο ελέφαντα ο οποίος κοσμεί τον χώρο και σίγουρα θα βγάλεις αμέτρητες selfies τρολάροντας τους φίλους σου στα social media αφού θα νομίζουν πως βρίσκεσαι σε κάποιο σαφάρι.

Τα πιάτα που έχουν δημιουργηθεί για το bar restaurant είναι “ένα και ένα” καθώς ο σεφ που έχει επιμεληθεί το μενού είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες γευστικές του αναζητήσεις και όσοι δοκιμάσετε σίγουρα θα νιώσετε πως βρίσκεται σε κάποιο νησάκι της Πολυνησίας όπου μαγειρεύουν για εσένα locals.

Τσέκαρε κάποια από τα ιδιαίτερα πιάτα : 

Μαγαζιά Πειραιάς – Μπορούμε να σου μιλάμε ώρες για το μαγαζί που έχει δημιουργηθεί και μας έχει πάρει τα “μυαλά” αλλά το σωστό είναι να ψάξεις λίγο παραπάνω και να το βρεις, έτσι ώστε να δεις από κοντά το μεγαλείο του γιατί πραγματικά αξίζεις!

Δε θα σταματήσεις να βγάζεις φωτογραφίες από τους υπέροχους χώρους που έχουν δημιουργηθεί και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το hot spot του φετινού καλοκαιριού!

Μαγαζιά Πειραιάς – Η κράτηση για να μπορέσει κάποιος να δώσει το παρόν στον μυστικό προορισμό είναι απαραίτητη!

Ανακάλυψε τον εξωτικό προορισμό… στο πάρκο πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τσέκαρε και αυτό : Ρωσία : Αλλαγή ονόματος των McDonald’s