Μαγαζιά Πειραιάς

Μαγαζιά Πειραιάς: Το παγωτό παραμένει μία must επιλογή το καλοκαίρι και όχι μόνο, αλλά για να το απολαύσει κανείς με αξιώσεις θα πρέπει να επισκεφθεί το Rocambolesco Gelato & Brunch στη Μαρίνα Ζέας στο Πασαλιμάνι.

 

To Rocambolesco στον Πειραιά προσφέρει στους επισκέπτες χειροποίητο και φρέσκο παγωτό, το οποίο μάλιστα φτιάχνεται κάθε μερα και με νέες διαρκώς γεύσεις που μπορεί να σας ενθουσιάσει.

Σε έναν ιδιαίτερο minimal χώρο σε λευκές αποχρώσεις, ο επισκέπτης στο Rocambolesco έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη φρεσκάδα ενός παγωτού σε γεύσεις που σίγουρα δεν έχετε εντοπίσει μέχρι τ΄ωρα.

Στο Rocambolesco στη Μαρίνα Ζέας, θα δοκιμάσεις από κλασσικές γεύσεις όπως η σοκολάτα, η καραμέλα και τα φρούτα μέχρι και πιο εξεζητημένες και ιδιαίτερες όπως είναι η γεύση speculous, το bueno και η μαύρη σοκολάτα.

 

Και μπορεί το Rocambolesco να έγινε γνωστό στον Πειραιά και όχι μόνο για το παγωτό, αλλά όσοι ξέρουν, γνωρίζουν πως προσφέρει ένα από τα καλύτερα brunch με ιδιαίτερες γεύσεις που θα “γαργαλήσουν” ευχάριστα τους γευστικούς σας κάλυκες.

 

Mε ιδιαίτερα αρωματικά χαρμάνια μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα τα καΐκια στη Μαρίνα Ζέας και φυσικά στη συνέχεια το μενού με πιάτα θα σας ενθουσιάσει. Για τους γνώστες που ξέρουν να τρώνε σωστά, θεωρείται “εγκληματικό” να μην δοκιμάσει κάποιος τα εκπληκτικά πιάτα pasta και πίτσες που δύσκολα θα τις βρείτε αλλού.

 

Φροντίστε γρήγορα ο δρόμος να σας οδηγήσει στο Rocambolesco και δεν θα χάσετε!

Τσέκαρε κι αυτό:

Κατερίνα Στικούδη : Το viral hit της “Προβλήματα” με τον GAB