Μαγαζιά Πετράλωνα

Μαγαζιά Πετράλωνα: Ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της Αθήνας είναι το Paribaba που βρίσκεται στα Πετράλωνα και προσφέρει ίσως ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης.

Είναι ένα μαγαζί που από την πρώτη στιγμή θα σας κερδίσει που στεγάζεται μέσα σε μία παλιά ανακαινισμένη μονοκατοικία με τόσο ζωντανά χρώματα που σας κάνει να νιώθετε πως έχετε μεταφερθεί σε μία κουβανέζικη αυλή.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paribaba (@paribaba.bar)

Η “μυστική” αυτή αυλή με τα ζωντανά χρώματα και τους χαλαρούς ήχους θα σας μεταφέρει νοερά σε ένα χαλαρό περιβάλλον όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ σας και όχι μόνο από μοναδικά χαρμάνια.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paribaba (@paribaba.bar)

Μία πλούσια ποικιλία από brunch, εξαιρετικά πιάτα με αυγά, pancakes και χειροποίητα σάντουιτς θα γαργαλίσουν σίγουρα τον ουρανίσκο σας. Και οι γευστικές εκπλήξεις δεν έχουν τέλος.

Και μετά το Paribba ένα από τα πιο ωραία μαγαζιά Πετράλωνα σας επιφυλάσσει μία μοναδική έκπληξη! Ασυναγώνιστα και άκρως προσεγμένα cocktails σας κρατάει το μαγαζί εκεί, χωρίς καμία διάθεση να φύγετε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paribaba (@paribaba.bar)

Η διακόσμηση μοναδική σας ταξιδεύει, ενώ για τους λάτρεις του Instagram είναι το κατάλληλο μέρος για δεκάδες stories. Αυτό που προσέξαμε είναι το εξαιρετικό service του μαγαζιού με τους ανθρώπους να έχουν μία πρωτόγνωση ευγένεια, αλλά και οικειότητα συγχρόνως που σπάνια συναντάς.