Μαγαζιά Πετράλωνα

Μαγαζιά Πετράλωνα : Διαρκώς είμαστε σε μια αναζήτησή γιατί θέλουμε να βρούμε τα καλύτερα στέκια στην Αθήνα, και όχι μόνο, για να μπορούμε να πηγαίνουμε με την παρέα μας και να αράζουμε. Και από ότι φαίνεται, βρήκαμε ένα μέρος το οποίο είναι ιδανικό για brunch και για after work drinks!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η αυλή του Upupa Epops μας “έκλεψε” κατευθείαν την καρδιά, μόλις περάσαμε την vintage πόρτα του μαγαζιού καθώς έχει ένα πολύ ιδιαίτερο vibe το οποίο μπορεί να σου θυμίσει σε κάποια σημεία το σπίτι της γιαγιάς σου όπου το βελούδο και τα παλιά κειμήλια “πρωταγωνιστούσαν”.

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ιδανικό για εσένα που είσαι λάτρεις του brunch καθώς διαθέτει κάποια κλασικά πιάτα αλλά και κάποια πιάτα τα οποία σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν για το twist που θα φέρουν στο τραπέζι σου ενώ τα δροσερά cocktails του και τα ροφήματα είναι αυτά που χρειάζεσαι μετά από ένα long day στο γραφείο όπου και σε έκαναν έξαλλο! Είναι ιδανικό για να κάνεις job meetings καθώς η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και έχει ένα chill vibe το οποίο σε βοηθά να μιλήσεις.

Το service είναι εξαιρετικό, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν τα πιάτα είναι πρώτης ποιότητας και τα ροφήματα όπως και τα cocktails θα σε κάνουν να θέλεις να βρίσκεσαι στο μαγαζί κάθε μέρα!

Ωστόσο, αν είσαι σε φάση που έχεις ξεκινήσει το dating, μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία για να σου αποδείξει πως ένας έρωτας μπορεί να “γεννηθεί” στην αυλή του!

Οπότε αν σου έχει λείψει να βγεις με τους φίλους σου ή με τους συνεργάτες σου και να απολαύσεις χαλαρές στιγμές σε μια αυλή που θα σε μεταφέρει στην παλιά Αθήνα, το Upupa Epops πρέπει να είναι μέσα στις top επιλογές της λίστας σου! Θα γίνει σίγουρα στέκι σου και θα απολαύσεις τα πάντα!

Εxtra tip :Δοκίμασε την σπιτική λεμονάδα η οποία είναι και αντιοξειδωτική και θα μας θυμηθείς!

 

Μαγαζιά Πετράλωνα – Θα βρεις το Upupa Epops στην οδό Αλκμήνης 7, στα Πετράλωνα!

Τσέκαρε και αυτά: