Μαγαζιά Ψυρρή

Μαγαζιά Ψυρρή : Σάββατο βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας και αποφασίσαμε να κάνουμε βόλτα σε ένα από τα αγαπημένα μας σημεία κοντά στο Μοναστηράκι όπου και χαθήκαμε στα στενά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Καθώς χανόμασταν στα στενά του Ψυρρή, πέσαμε πάνω σε ένα μαγαζί το οποίο αμέσως μας θύμισε τα μικρά μαγαζάκια που υπάρχουν στην Κούβα και σερβίρουν λαχταριστούς μεζέδες και ρούμι στους τουρίστες. Και το όνομα αυτού… Dos Gardenias!

Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να καθίσουμε και να απολαύσουμε ένα κοκτέιλ και φαγητάκι γιατί η αλήθεια είναι πώς πεινούσαμε αρκετά!

Στο εσωτερικό του μαγαζιού θα αντικρίσεις εικόνες που παραπέμπουν στις δεκαετίες των ’50s και των ’60s, ανεμιστήρες στο ταβάνι, έπιπλα τα οποία θα μπορούσες να ανακαλύψεις σε κάποια ιδιαίτερη αντικερί,και πολύχρωμα πλακάκια! Το Κουβανέζικο στιλ, δηλαδή, είναι “διάχυτο” στο χώρο.

Στο μαγαζί που θυμίζει Κούβα μπορείς να γευτείς γευστικά tapas αλλά αυτό που σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις είναι η παέγια που σερβίρεται στο μαγαζί. Τα κοκτέιλς είναι ιδιαίτερα γευστικά και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Η μουσική που ακούγεται δε θα μπορούσε να είναι άλλη από λατινογενείς ήχοι οι οποίοι σε κάνουν να θες να σηκωθείς από τη θέση σου και να χορέψεις! Mάλιστα, υπάρχει κόσμος ο οποίος διασκεδάζει τον κόσμο στο μαγαζί ο οποίος χορεύει στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται το Dos Gardenias και δίνει ένα εξαιρετικό vibe στη βραδιά σου!

Γενικά, ήταν πολύ ωραία και δε θα σου κρύψουμε πώς περάσαμε καλά! Φάγαμε καλά, μικρές μερίδες και ωραία ποτά!

Τσέκαρε και αυτά: